2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
11-06-2023, 22:54,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
(11-06-2023, 12:16)sy200028 Wrote:
(11-06-2023, 11:04)cotanak88 Wrote: Cuma günü Nahid Yamak basın toplantısı yapıyor bazı usülsüzlükleri anlatıyor Hakan Karaahmet karşılık olarak Pazartesi toplantı yapacağını açıklıyor hayrola bu gecikme niye madem haklısın cumartesi karşılık ver.En azından adamın bir iddaasına karşılık bir twitterdan öyle değil böyle diye bir kelam yaz oda yok.
Aslında bu adamın pazartesi kalede yapacağı basın toplantısına bütün gazeteciler katılmayarak tepki vermeli ama nerde...

Attığı twitin altındaki yalama mesajlarına ne dersin. Biz bundan küçük şehir olarak kalıyoruz. Zenginimiz başkasına sahip çıkar sponsor olur iş Giresun olduğu zaman geri vites. Soyan itibar kazanır ödüllendirilir. Biri inşaat üstüne inşaat dikiyor diğeri bütün ihalelere kondu  HK başkanlığı bıraktığında bu kulüp sanki ilk beş içindeydi gibi açıklama yapmış. Oluşturduğu leş kadrodan ne bekliyordu acaba üstüne kulübün çalışanları dahi kimsenin borcunu ödemeden kaçtı o gece 40 rekat namaz kılmıştır. Sadece piyer davası ile bu kulübün 10 yılını çaldı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hala çıkıp açıklama yapcam diyor. Pazartesi görün bakın bütün yerel gazeteler açıklamaları gerçekmiş gibi yayınlayacak altına şakşakcılarıda koydunmu adam aklandı gitti. Kimse toplantıda bu kulubün parası nerede diye soramaz. Tepki gösteremez
Yarın klasik Karaahmet cümleleri izleyeceğiz bence bu kulübü 44 yıl sonra süper lige çıkardım,ilk sene kısıtlı bütceyle ligte tuttum, ben olmasam 1.ligte kayyuma kalmıştı kulüp bla bla bla..
İddaalar hakkında fazla birşey demez diyemez ispat etmek isteyen ilk gün yazardı bişeyler hatta en son benden öncekilerde götürdü onlar niye konuşulmuyor falanda diyebilir ağlayarak basın toplantısını da bitirebilir  Big Grin

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by cotanak88 - 11-06-2023, 22:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)