2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
20-06-2023, 14:55,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
(17-06-2023, 10:01)kerasus Wrote: Nahid başkan şeffaflıkta güzel gidiyor eyvallah. Ama birazda kendi döneminde olup bitenler ile ilgili şeffaf olsa iyi olur. Örneğin hoca konusunda İrfan buz kararı. Takımın önünde hayati 4 maç ve ligde kalma ihtimali devam ederken geçmişte en ufak başarısı olmayan bir hocayı hangi hedefle getirdi? Neyi başaracağını umuyordu mesela? Sırf ucuz olsun diye bir tercih yapıp küme düşmeyi göze mi aldı? Madem küme düşmeyi göze aldın, Rahmetullah, Doğancan ve Görkem 1.ligde dahi işimize yaramayacak kadar vasıfsız oldukları için mi gitmelerine izin verildi? Ha yok daha Doğancan'ın dahi maaşını ödeyecek paran yoksa neyinize güvenip 400 milyon borçla devam kararı alıyorsunuz? Amerikada ki büyük büyük dedenizden milyar dolar miras falanmı kalacakta birden paraya boğulacaksınız? Bugün sıradan bir alt lig topçusunun maaşını dahi ödeyecek yardım bulamazken yarın kimden nasıl bir beklenti içerisindesiniz acaba? Kısacası gelecek planı nedir bilmek hakkımız değil mi? Önceki mesajda yazdım mesela geldiği zaman öyle güzel projeler ortaya koydu öyle güzel ve akılcı planları vardı ki. Çok umutlanmıştık. Sırf kadro derinliği oluşsun diye rapçiyi bile geri getirmeye çalışan Yamak nerede transfer yasağına rağmen eldeki topçuları tek tek yollayan bugünkü Yamak başkan nerede? Bu 180 derece değişimi açıklaması gerekmiyor mu? 

Cidden kafamda deli sorular.. Nahid başkan bıraksa iyi mi olur? Asla. O hepten sonumuz olacak zaten. Ama daha iyisi yok diye de birine körü körüne itaat edemem ben, yine de sorgulamak zorundayım neler olup bittiğini.

Başkan bizle başşak mı geçiyor la? Zaten küme düşmemizde en önemli etkenlerden biri kaleci mevkisidir. Onda da hiç yoktan iyi dediğimiz Ferhat'ı bırakmışlar 3. kaleci Erkan Anapa ile sözleşme uzattık diye paylaşım yapıyor birde dalga geçer gibi.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by kerasus - 20-06-2023, 14:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)