2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
21-06-2023, 11:32,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
(21-06-2023, 10:58)kerasus Wrote: Vaziyet zaten yeterince b.ktan durumda. Birde kendi taraftarımız biraz daha gömmeye çalışıyor. Hatta işi abartıp takımı gömücem diye Allah'ın Murat Camini Saviçeviçini süper lig yıldızı yaptı. Neymiş efendim onlarda durmaz giderlermiş. Oldu canım, bari sağdan gitsinler de cüzdan bulurlar. Hayırdır amg Murat Cem kimmişte Giresunsporu beğenemeyecek, Saviçeviç kim? Doğancan kim? Ha parasını ödemezsen malzemeciyi bile tutamazsın o ayrı mesele. Ama Murat Cem bu takımda durmaz demek artniyetlidir. Normal şartlarda bu takımın tutamayacağı sadece ama sadece Sainz vardı, ki oda zaten boşa çıktı. Sözleşmesi olsa tutamayacağımız tek isim oydu. Ondan da Blackahmet kazığı sözleşme olmasa en az 1,5-2 M euro kazanabilirdik. 

Blackahmet enkaz bıraktı, onu bu sitede inkar edecek kimse yoktur zaten. Ama herşeye rağmen Yamak başkan geldiği esna da 4 takım düşecek olmasına rağmen şansımız azda olsa devam ediyordu. Hele 2 takım düşecek olması bizim adımıza piyango oldu. O anki puan durumu ve fikstür avantajı ile düşmemiz çok zordu. Ama Nahid başkan düşmek için baya çaba harcadı açıkçası. Bu klüp birkaç seneye kapanacaksa bu tamamen Blackahmetin halt yemesidir, ama onu eleştirirken geri kalan herkes sütten çıkma ak kaşık sayılmıyor. E hadi beceremedik düştük diyelim, alt ligde oynayabilecek oyuncuları bile tek tek yolluyorsun. yasak var diye sırf kadroda alternatif olsun diye Rapçiyi bari getirmeye çalışan başkan nerde elindeki tüm oyuncuları tek tek yollayan başkan nerede? Burada bir çelişki yokmu?

ya çok çelişiyor. oturur anlaşırsın dersin ki seneye zaten sözleşmen bitiyor gel bu sene banko oyna zaten kadro kısıtlı . 
buna hayır diyen futbolcu ben şans bulamıyorum diye ağlamasın . 
üni den mezun olunca bile yok paraya işi öğreniyorsun kendini ispatlıyorsun sonra belirli yerlere geliyorsun. 
sen tamah etmezsen yok olup gidersin. sakarya kocaeli yedek kulübesinde oturursun . 
yahu sen süper ligde oynamışsın. bir tık devamlılık katsan kendine yürüyüp gideceksin ki potansyielin çok yüksek ( doğancan için konuşuyorum ) . alt liglerde çok güzel staj yaptın çorum erbaa bandırma. 
2 sene içinde kendini süper lige atacaktın . ama yok  . bu arada bunun örneği çok var. kendi mahallemden olduğu için iyi bilirim eyüpte ibrahim akdağ var. adam ciddi potansiyelliydi . ama olmadı darıca marıca derken ümraniyede tutundu . sonra oradan üst ligde kendini gösterdi erzurum ankaragücü kayseri derken süper ligde oynadı . 
hele murat cem kocaeli diyorlar. gitsin de biraz oradaki kulübe de oynasın . bak faruk eğer gitmez oynar ise en fazla 2 seneye konya falan rahat yapar. üst seviye anadolu takımlarına rahat gider. örneği cebrail karayer . 
abi bu iş bu dur oynayacak form tutacan. sonradan oyuna girme ile bu iş olmaz. 
neyse ben bu duruma cidden üzülüyorum kafayı takıyorum . 
harbi harbi düştüğümüz duruma bak.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by semiko - 21-06-2023, 11:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)