2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
22-06-2023, 11:03,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
(21-06-2023, 17:01)semiko Wrote: ya abi yöneticilere bak hemen kaçışıyorlar. sen bu adamlara güvenip yanına alıyorsun . 
hangi başkan müdür yetkili ne skmse başa geldiğinde herşeyi değiştirir . neden kendi hakim olamadığı şeyi istemez. sen hakan keleş gölgesinde kaldın. bak ben hakan keleş bu takımda 5-10 yıl kalsın derdim ama başkan gidince olay saboteye döndü . 
gördüğün an gönderecen. bu kadar basit
Keleşin gölgesinde kalması inanılır gibi değil gerçekten. Birde 15 yıldır bizzat bu klübün içindeyim diyorsun. Ben ise klübün içinde falan değil sade bir vatandaş ve sade bir taraftarım. Ve 15 yıldır klübün içinde olan, her iki Hakan ile aynı dönem yönetimde görev almış biri olarak, benim dışardan gördüğümü görmemiş olması pek akla yatmıyor. 2 hakan arasındaki yakınlık Başkan-TD ilişkisinin çok ötesinde bir durumdu. Hakanın biri gidince diğerinin Truva atı olacağı çok aşikar. İkisiyle birlikte görev yapıp bunu farketmemek için kafanı kuma gömüp takımla hiç alakadar olmadığı anlamı çıkar. Sadece Keleş olayı da değil. Biz bile çoğumuz farkındaydık Blackahmet döneminde bişeyler olduğunun. Sen Onunla yıllarca aynı yönetimde görev aldığın halde bizim tahmin ettiğimiz şeyi bile görememen? Tamam hadi haberin olmayabilir yolsuzluk yaptığından, ama yıllardır tanıdığın adamı tanırsın, çalabilecek potansiyelde bir yapıda olduğunu bilirsin.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by kerasus - 22-06-2023, 11:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)