2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
22-06-2023, 15:30,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
(22-06-2023, 09:31)turkuaz_0628 Wrote: Sabah gördüm hayrullah veda etmiş ....
Eeee tamam düştük de nahid başkan hafta sonuna piknik mi yapacaz ne zaman elimizde en azından 10 topçu kalacak şekilde ayarlayacağız ...

benim için sürpriz değil

(20-06-2023, 16:22)heyulaanil28 Wrote: Black Ahmet ve tayfası öyle bir enkaz bıraktı ki bu enkaz zor toparlanır şartlar bu iken oyuncu falan kalmaz misal Hayrullah herkes kadroya yazıyor 2 senedir iyi veya kötü 11 de oynadı süper lige kapağı atar en kötü bu ligde bile iddialı takımlara gider haliyle kaleci Ferhatta gider aynı şekil ben Savicevic,Murat Cem gibi adamların kalacağını sanmıyorum onlar lige geldiler bize Sergen gibi adamlar lazımdı şu dönemde onuda bonservisi ile verdiler bu sene bizim çocuklara sarılacağız Erolcanlara falan bu öyle 1 senelik olay gibide değil geliyor gelmekte olan transfer yasakları ama bizi bu duruma sokan haysiyetsizlerden hesap soran yok.

herkes kendini altyapı oyuncularına hazırlasın ben kadrodan elle tutulur kimsenin kalacağını sanmıyorum ciddi derecede enkaz küfe var misal Balde ve Nalepaya bile 150 bin € borç var deniyor şuanki kurla çarpın enkazı görün transfer yasakları bizi bekler bu fırtınaya can dayanmaz içeriden alınan bilgilere istinaden söylüyorum.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by heyulaanil28 - 22-06-2023, 15:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)