2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
22-06-2023, 16:20,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
Uzun zamandır en doğru küfürsüz kelimeleri kafamda toplayamadığım için yazamadım buraya. Aslında takımın bu sene düşmesi hepimizin beklediği bir durumdu fakat değremden sonra 2 takımın düşecek olması umutları arttırdı. Eski başkan hakkında herkes yazmış zaten burda şu takımı düşürecek kadroyu kurdu napıp edip. Pyerre olayı anladığım kadarıyla ceza Ekim Kasım gibi gelsede yaz transfer döneminde belliydi bu olaydan başımızın ağrıyacağı yani takımı düşünen adam olayı çözemiyorsada geçen yaz 3 transfer fazla yapardı Umut Nayiri Zekiyi Muhammedi Flavioyu tutardı yada sürekli genç topçu almakla övünüyor madem 5 6 genç fazla transfer etseydinde sağa sola kiralasaydın şimdi elde topçu olurdu en azından daha kimsenin bu saatten sonra çıkıp anlatmasına gerek yok bize destek yoktuda önümüzü kestilerde madem Fener maçından sonra alsaydın kongre kararını Dünya Kupası arası ödeme yapılabilseydi o zaman hiç sıkıntı yaşamazdı bu takım. En büyük pişmanlığımda burda hocayı savunduğum günlere eski başkanı zaten hepimiz biliyorduk yazıyorduk ama hoca beni çok üzdü kendisini hala çok seviyorum önemli işler yaptı ama başkanın kendisi hakkında anlattıkları çok üzücü klubün hesabına temlik koydurmak bir senede 3 kere sözleşme yenilemek haber vermeden bırakmak ben başkana hocayla devam etme olayında kızamıyorum çünkü geldiği zaman böyle bir karar alsa çok çatlak ses çıkacaktı ama İstanbulspor maçına çıkmayabilirdi hocayla bence en büyük hatası bu zaten kopmuştu kafa olarak zorlamaya gerek yoktu.Başkan devam edecekse para bulup kalma ihtimali olan topçuları ikna etmeli Bajic herhalde hala anlaşmadı bir yerle Bajic Savicevic Arias Kuwas Champnessı Mejiayı ikna etse devreye kadar bu Onurcan Erol Farukla bir şekilde 15 puan toplar sonrasına bakılır he kaynak yoksada çıksın açıklasın başkanda bulamadım ya bir çözüm sunsun yada bıraksın hatası vardır ama bu süreçte en az günahı olan insan Nahid başkandır ben elinden geleni yaptığını düşünüyorum eski başkan dönemi twitterda falan normalleştirmeye çalışanlar ağzını açamayanlar hiç suçu başkasına atmaya çalışmasın yok ben çıkardım sen düşürdün falan bunlar boş bahaneler. Artık daha geçmişe odaklanmanın manası yok yapılabilecek tek şey işi mahkeme yoluna taşımak ordanda ben bizim ülkemizde bir sonuç alınacağını düşünmüyorum çünkü önceki yıllardan belli bu kim yaptığının karşılığını çekti. Takımı nasıl yaşatıcaz ona odaklanılmalı Borçların çoğunluğu söylenen gibi topçu borcuysa şu 2 seneyi sıkıntısız atlatabilirsek önümüz açılır yeniden

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by Giresun28 - 22-06-2023, 16:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)