2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
30-06-2023, 13:54,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
(30-06-2023, 12:00)cotanak88 Wrote: Traore Partizan ile sözleşmesini fesh etmiş Trabzonspora yakınmış. Ne oldu Traore efendi giresunda mutsuzdun avrupaya gitmek istiyodun şimdi 2 saat ötemizdeki Trabzonamı gerimi geliyon  Big Grin

Traore nin bizdeyken mutsuz olduğu konusunda kaynak nedir tam olarak?çünkü ben o dönem 1 tane bile böyle haberler çıktığını hatırlamıyorum yada ben görmedim. Ama nezaman 3 kuruşa satıldı. Blackahmet yalayıcı tayfa tarafından devamlı balon haberler pompalandı. Yok Traore zaten mutsuzmuş yok zaten gitmek istiyormuş yok oynamak istemiyormuş falan filan. Oysa forma giydiği her maç hakkını en çok veren oyunculardan biri oldu. Gidince ise tepkileri azaltmak ve hatta skandalı transfer başarısı gibi göstermek için Blackahmet yalayıcı tayfa tarafından algı operasyonu başladı. Cidden soruyorum bizde oynadığı dönemden bir haber linki var mı hiç? Gerçi olsa ne yazar, son oynadığı GS ve K. Paşa maçlarında formanın hakkını verdi mi? Fazlasıyla verdi. Öyleyse gerisi hikaye.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by kerasus - 30-06-2023, 13:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)