2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
13-07-2023, 00:42, (This post was last modified: 13-07-2023, 00:42 by ArmanınPeşinde.)
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
Ulan bıktık be kardeşim bıktık. Bir kulüp asırlardır sürekli para dilenir mi arkadaş ya? Yıllar diyemiyorum artık, asırlardır böyle bu. Her gelen ağlayıp zırlayıp duruyor. Her gelen "Giresunspor'u sahipsiz bırakmamak için buradayız." edebiyatı yapıyor. Bırakın kardeşim kulüp sahipsiz kalsın. Gidelim görelim ebemizinkini tersten. Hak etmiyoruz arkadaş hak etmiyoruz işte. Ne vizyon var, ne para var, ne taraftar var... Endüstriyel futbolda bu kulübün bu sektöre sunabileceği hiçbir şey yok. O 5₺ versin bu 10₺ versin nereye kadar? Bırakın inceldiği yerden kopsun ya.

Vallahi bıktım usandım her gün bir "Desteğe ihtiyacımız var." açıklaması görmekten. Yok kardeşim destek mestek anlayın artık. Bu takım Şampiyonlar Ligi görse yine gelmez destek falan. Bu şehirde o vizyon yok. Takılın kafanıza göre, bırakın en azından çoluk çocuk oynasın. Para olmazsa, söğüşleyecek adam da olmaz.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by ArmanınPeşinde - 13-07-2023, 00:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)