2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
14-07-2023, 03:11,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
Süper Lige yakışmadık laflarını kesinlikle kabul etmiyorum.Bizi bu hale sokan Blackahmet ve tayfasının yaptığı hırsızlıklardır.Çok net.Yöneticinin sarf etmiş olduğu sözler bu şehrin ne kadar sığ ve vizyonsuz olduğunun kanıtıdır.Ben bu takım adına beklentilerimden vazgeçeli çok oldu.Kafam rahat.Her zaman yazarım, kimsenin s.kinde değil Giresunspor kulübü.Geçin o işleri.Arma sevdası sana bana var.Gelen yemiş gelen yemiş.Bu düzen devam ettiği sürecede senin benim başım ağrır diğerleri banka hesaplarının rahatlığı ile girer yatağına.
Koca Yalan'dan tutun Blacahmet'e kadar hepsi el açsın gök yüzüne ve Ünyespor'a dua etsinler.Hatta bu yakışmadık diyen yöneticide.

Renktaşlar kendinizi kandırmayın.Bu ligde Eskişehir, Altınordu, Bursaspor, Karşıyaka ne bileyim Kocaelispor tutunamadı gençleri ile biz mi tutunacağız ? Borçlar ödenmediği sürece ki sorumlu olanları Allah bilsin bilsin yapsın, Giresunspor için dağılma dönemine girilmiştir.3. ligde durabilirsek öpüp başınıza koyun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by mvsr - 14-07-2023, 03:11

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)