2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
18-07-2023, 02:26,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
Kadir sol ayaklı olduğu için ilgi olması çok normal ayrıca menajeri Mirsad Türkcan bu çok önemli çünkü yurtdışına çok topçu pazarlıyorlar ağları geniş bununda etkisi vardır ama ben 3 3.5 civarı teklif olduğunu sanmıyorum sonuçta biraz araştırma yapsalar maddi olarak zor durumdasın getirse 1.5 2 verse yine kabul edeceksin hadi ilgilenen takım yapmasın menajeri der bunu komisyonu daha fazla alır 2 civarı bir teklif olursa satmak lazım bence 1.2 kalır bize bu parayla Kuwas Mejia Ferhat Murat Cem Alperi ikna etme ihtimalin çok yüksek olur bu 5 topçuya Erol Faruk Çekdar Savicevici katarsan aslında bu ligde şampiyonluk bütçeli takımlar dışı her takımda oynayabilecek 9 topçun olur ve devreye kadar makul puan toplarsın devredede duruma göre tahtayı açarsan takviye sayın artar yada azalır ki bence Murat Cem ve Mejia Kadir satılmasa dahi ikna edilmeli sonuçta Murat Cemin maliyeti düşük kanat oynatabilirsin Mejiada bu lig için yeterli bir isim Erol Mejia Çekdar Savicevic Murat Cem orta saha beşlisi ocağa atar seni bir şekilde Onurcan konusunda ise Ferhat ikna edilirse kesin gitsin zaten geçen sene ona güvenilip yola çıkılması hataydı hiçbir zaman burayı sahiplenmedi ona 3 trilyon ödeme yapılacağına Mejiayı alıp Ferhatı ikna etmeye çalışırdım ama Onurcan şunu unutuyor sen 3.ligden Bursaya geldin yine oynayamadın bu kulüp o sezon aldı seni bir dahaki sezon şampiyon oldun 2 sezon süper lig kadrosunda tuttu bir sezonda 1. kaleci şansı verdi ki bu bence düşmemizi hazırladı 3.lig kalecisiyken burada piyasan oldu bu aidiyeti başka adamdan beklemem ama Giresunlu adamdan beklerim bu şansı sana başkada kimse vermezdi

Ferhat
Talha Senghor Alper Faruk
Erol Mejia
Murat Cem Çekdar Savicevic
Kuwas

Eğer Kadire gerçekten teklif varsa satıp şu kadroyu kurarsak ben şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum iş yapabilecek bir takım devrede tahtayı açıp bir sağ bek bir stoper 1 kanat 1 forvet 4 takviyeyle daha sağlam takım oluruz ki yapılamayacak bir kadro değil şu yazdığım Murat Cem Mejia zaten full oynayacağı için kesin gelir Alperin Süper ligden teklif alabileceğini sanmıyorum Kuwasta parasına bakar artık

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by Giresun28 - 18-07-2023, 02:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)