2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
20-07-2023, 11:53,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve FİKSÜR !
Gün geçmiyor ki yönetim marka değerini düşürmek için yeni bir hamle yapmasın. Neymiş efendim, yeni sezon kombinesi sadece 20 adet satıldı diye resmi açıklama yayınlıyor. Hayır yani beklentiniz nedir tam olarak? Binlerce kişi bunu duyar duymaz hemen 4000 TL yatıracak senin paf takımını izleyebilmek için. Bu klübe kim gelirse gelsin ilk icraati marka değerini düşürmek oluyor. Sonra buna bağlı olarak gelirleri kombine gelirleri düşünce başlıyorlar ağlamaya. Yardım-Bağış toplamak ile Kombine satmayı ayırt edemiyorlar. Kombine satmak adı üzerinde zaten, satış. Yani bir ürün-hizmet karşılığı aldığın bir para. Para olarak istediğin nedir? 2000-4000 gibi ücretler. Peki hizmet olarak verdiğin şey nedir? Paf takımı oyuncuların ile küme mücadeleni izletmek. Hiç mi yönetim kurulunda size uyaran akıl veren yok, bu hizmetin karşılığı 4000 TL olamaz diye? Vereceğin ürün-hizmetin 10 katı ücret talep edersen satamazsın, elinde kalır. Bu basit ticari mantığın nesini anlayamıyorsunuz yav. Bukadar en temel en basit ticaretten dahi anlamıyorsanız siz nasıl zengin oldunuz cidden merak ediyorum. Örneğin kendi insaat firman var diyelim. Siz bu kafayla Aksu tarafında 1+1 üstelik doğalgaz dahi olmayan bir ev yapıp İstanbuldaki piyasaya göre fiyat belirleyip 30-40 Milyona satmaya çalışırsınız muıhtemelen. Ama öyle olmuyor, yaptığınız eve göre fiyat belirleyip kolayca satıp gayet güzel zengin oluyorsunuz. Ve de en önemlisi hiç kendi şirketlerinizde de markanızı küçük düşürecek açıklamalar yapıyor musunuz? hayır. Öyleyse bunda artniyet var demektir. Hiçbiriniz Giresunsporu düşünerek hareket etmiyorsunuz. Giresunsporun kombine forma vs satması, sponsorluk satıp kasasına para koyması umrunuzda bile değil. 

Ha diyeceksiniz efendim klübün maddi durumu iyi değil, takıma destek vs. Hah işte bu dediğiniz şeyin adı bağış yapmaktır.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve FİKSÜR ! - by kerasus - 20-07-2023, 11:53

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)