2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
04-08-2023, 22:51, (This post was last modified: 04-08-2023, 23:16 by turkuaz_0628.)
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
@Semiko aynı şeyi diyorum işte biz 2 sene kıs kıs kıvranarak süründük, adamlar mantıklı hamlaler ile yürüdü 2 post üstte evet yukatelden 55 milyon aldıklarını yazmıştım, sancak tamam durumu ve mevkisi ortada ama adamda kafada çalışıyor şehride seviyor, nasıl s.kerimden çok nasıl yürür bu kulüp derdinde çünkü aç değil adam doygun, bizde dur şurdanda değdiriyim derdinde Smile kuru gürültü, şu dişçi abileri bekliyorum Smile reklam denemesi mi yoksa gerçekmi ? şaşırdığım olay şu şimdi bu olayı basına yansıtan istanbuldaki bi şahıs alacaklar deyip nahid başkana demediğini bırakmadı , maratondaki genç ile dün gördüm adam istanbul temsilcisi olmuş Smile ee noldu şimdi .... Dahası Marmara, ayazağa birlikte hareket edeceklermiş, olması gereken bumuydu evet lakin neyse .....
Bu arada kayseri onurcan ile anlamış sanırım : ) abim erciyeste kayar artık ....
Başkentten !

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by turkuaz_0628 - 04-08-2023, 22:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)