2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
10-08-2023, 19:55, (This post was last modified: 10-08-2023, 19:57 by kerasus.)
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
İstanbul da Giresunspor destek gecesi varmış yine kaç gündür devamlı önüme düşüp duruyor. E bukadar reklamını yaparsan o geceye de sadece reklam yapmak isteyenler gelir. Sonra Giresunspor destek toplantısında olduğu gibi sponsor dersin hepsi yüzünü çevirir. Sende yaptığın reklamla kalırsın. Basitçe açıklayalım. Ben Giresun da yaşayan kendi halinde bir vatandaşım. İstanbulda paralı kişilerin katılması gereken bir organizasyonu ben duysam ne olur duymasam ne olur? İlgili kişilere güzel şık bir davetiye götürürsün hemde ön ziyaret gibi. Benim gibi mevzuyla alakası olmayan vatandaş ise ancak ertesi günü yerel haber sitelerinde falan görür İstanbulda yapılan destek gecesinde Giresunspora şukadar maddi destek sağlandı diye. Ha adam tek başına 10 milyon+ destek sağlamıştır, onun bizzat ismini verirsin haberlerde hem onore eder hemde örnek teşkil etmesi adına. Aksi taktirde kimsenin ayrıca ismi de geçmeyecek yardım etti diye. Adı üstünde, yardım. Reklam yapmak isteyen biraz daha elini cebine atacak. Bu şekilde günler öncesinden herkese duyurcam diye uğraşırsan o gece kendisi açısından çerez parası sayılacak 3-5 bin TL harcayıp reklamın kralını yapmak isteyenler gelir. Gün sonunda da elinde toplasan 100 bin TL bile geçmemiştir. Ha diyeceksiniz ozaman da katılım çok az olur. E olsun zaten amaç o. Kadınlar matinesi değil la bu amaç eğlenmek kalabalık olmak değil. Adı üstünde yardım gecesi. Yardım etmek isteyen gelsin, yoksa gölge etmesin boşuna.

Ayrıca yine aynı konuya gelicem.. Marka değeri. Devamlı reklam reklam destek gecesi diye beklentileri yükseltip gün sonunda elin boş kalınca haliyle marka değerin de yine dibi buluyor. Yarın bir gün sponsor olmak isteyen kişi de çerez parasına işi çözmeye çalışır. Çünkü senin markan para etmiyor.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 10-08-2023, 19:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)