2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
14-08-2023, 15:07,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
(14-08-2023, 14:34)ArmanınPeşinde Wrote:
(14-08-2023, 09:05)semiko Wrote: beyler ben bir tık zorlayıp play off bile yapabiliriz demiştim. bu kararımı sürdürüyorum .
kadir kendini toparlarsa mental açıdan  .
oynadığı maç tam bir rezalet . sen süper lig gördün oynadın bu mu olayın .
küçümseme var gibi. yani bu sene bir yere gidemeyeceğini güzel bir şekilde anlaması lazım. sonrası çözülür. yine yine söylüyorum .
ya 5 li oynayalım . ya da şahin sol bek faruk sol açık . çekdar sağ iç savicevic furkan erol bu da 3 lü orta saha .
şahin sol beki götürür . ama şahin ve ertuğrul dan açık olmaz. bunu ilerletemeyiz.

Kanka hayranım iyimserliğine Big Grin

Bence açık sevdasından vazgeçmemiz lazım. Olacak gibi değil yani. 5-3-2 ya da 5-4-1 gibi bir formasyonla oyunu sıkışık bir orta sahaya gömüp anti-futbol oynamamız lazım. Kontra montra duran top karambol falan da bir tane sıkıştırsak şansa bala öp başına koy.

Erkan
Ertuğrul - Talha - Anıl - Kadir - Faruk
Furkan - Erol - Savi
Çekdar - Merthan
(5-3-2)

ya da

Erkan
Ertuğrul - Talha - Anıl - Kadir - Faruk
Çekdar - Furkan - Erol - Savi
Merthan
(5-4-1)

olabilir.

ya iyimserlikten ziyade . garip bi şekilde mustafa hoca bana güven veriyor ama takıma göre taktik yapılabilirdi. 
5-3-1-1 olur sağlam olur hemde. 
faruk solu idare eder git gel ile talha çıkmasa da olur . orayı çekdar organize eder . 
kadir anıl yiğitten sonra stoperimiz yok en azından 3 lü oynarsak biraz gelişir . toparlarız.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by semiko - 14-08-2023, 15:07

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)