2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
15-08-2023, 10:55,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
(14-08-2023, 22:11)sy200028 Wrote: Galibiyeti geçtim ilk golü kaçıncı hafta atarız bunun hesabını yapalım bence. Averaj takımı oluruz Erol Can, Çektar Sibopcan kim arkadaş bunlar görende real alt yapısında geldiler sanacak bunları götlerinde bir batman pok yazdırmayın beni arkadaş gençlere sözüm yok. Tüm suçlu bu kulubü reklam aracı gören cep doldurmaya yeri gören ama açıklama yaparken Giresun sevdasını dilinden düşürmeyen yavşaklara buna eskiler yeniler hepsi dahil. Güvendiğimiz adamlara bakınca  vizyon ve misyon direkt alt ligi işaret ediyor.

+1967
Birkaç tanesi gelmiş 22-24-26 yaşlarına futbolcu olacak diye bekliyoruz.Yüklenmek istemiyorum.Eğitmezsen sonucuna katlanırsın.
Benimde en sinir olduğum konu budur.Kulübü yiyen içenlere tek laf eden yok.Olan oldu bugünü konuşalım sevdasında herkes.Neden ? Bizi bu duruma kim düşürdüyse çıksın hesabını versin.Birkaç sayfa gerisinde lakırtısını yaptık.Sosyal medyada var başını Ulu'nun çektiği 2-3 tane hırt algı peşindeler halen.Yamak'ı tartışırım.Herkes şuanki yönetim ve eleştirilerinde sonuna kadar haklı.Bu forumda 3-5 kişiyiz ne yazıyorsak o çıkıyor zaten.Ama tek başına günah keçisi değil kimse kusura bakmasın.Bir Ali Koç değil para akıtsın kulübe.Öyle olmasını da isteyen yok, eleştirilerinizde haklısınız.Ufak ve şirin şehir olan Giresun takımına sırt dönmüş durumda.Şehrin abisi, bld. başkanı ve valisi daha sahip çıkmıyor kulübe Yamak'ın eli rahatlasın.

Yazdığım gibi hala eski yönetim güzellemesi yapılıyor sosyal medyada deliriyorum.Olan oldu ileriye bakalım nasıl bakalım kardeşim ileriye.Adamlar yemiş içmiş iliğini kurutmuş gidişat amatör nasıl bakacağım ben ileriye.Elimdeki futbolcuların çoğu çocuk orta genç grubunda olanlarda topa vurmayı bilmiyor.Biz oldu bittiye getireceğiz işi.
Piyerre ibişinde kim hata yapıp bu kulübün geleceğini çaldı ve şuanda da çalmakta ise hesabını versin bunun derdindeyim.16 yaşındaki o süt gibi çocukları görünce içim acıyor.Onlardan fayda bekleme şekli bu olmamalıydı.

Şehrin ileri gelenlerinden bağımsız olarak şehir halkıda destek çıkmıyor kulübüne.Niye ? Marka değeri kalmadı çünkü.Marka diye birşey bırakmadılar.Ben çalışacağım elin işinde milletin ağız kokusunu çekeceğim, azar işiteceğim, kıçımdan ter sökecek para kazanacağım diye, o kazandığım para ile gidip forma alacağım kulübüme gönül verdiğim renklere destek olsun diye X,Y,Z kişisi gelecek benim verdiğim o parayı cukka edecek.İnsanların düşüncesi bu.Marka değeri yerlerde.Sürekli kümede kalma mücadelesi veren bir kulüp.Sürekli sıkıntı çeken bir kulüp.Gelenin borca borç kattığı bir kulüp.

Yönetimlerimizin yaptıkları iğrençlikleri yazmaya gerek yok sanırım.Bıktık.Ama yine o isimler etrafında dönüyorsa ve kongrede toplanan insanlar tarafından alkışlanıyorsa diyecek sözüm yok.Kendileri çalıp kendileri oynuyor demektir.Herkes arpasında.Bizler ise figüranlar olmuş oluyoruz.Hiç gerek yok tasa çekmeye.

Şerefimizle amatöre düşelim.Üzülmem.Sevinirim artık kimse yiyecek bir şey bulamayacak diye.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by mvsr - 15-08-2023, 10:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)