2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
15-08-2023, 15:15,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Cahilliğime verin de, merak ettim bu twitter da malum tayfa feci bir Serkan Ünver güzellemesi yapıyor. Bizim bilmediğimiz nasıl bir seviye atlattı acaba takıma? Hadi transfer beklemiyoruz da, takımı mı korudu? Yoksa paf takım oyuncuları A takıma çıkmak istemiyorlardı da Serkan hoca hatrına mı takıma katıldılar? Neymiş efendim, çok güzel muhabbeti varmış. Rakı masasında mıyız birader bırak muhabbetini de takıma katkısından bahseden yok. Cidden bilmediğimden soruyorum yahu. Güzelleme yapanlardan bir tanesi olsun çıkıp dememiş ki takıma şunu şunu kazandırmıştı diye. 

Tolga Seyhan için şuan için nötr durumdayım. Geçmişte kötü bir deneyimimiz olsa da önyargılı olmamak lazım. O dönem geldiğinde çok sevinmiş takdir etmiştim. Sonunda Takımı karıştıranlar arasında geçiyordu ismi. Oysa o dönem takım içinde değil asıl dışarıdan baya bir karıştırmaya çalışıldığını yakından biliyorum. Dışarıdan derken, takım dışından ama tabiki şehir içinden. Giresunlu olup takımı karıştırmaya çalışanlar kahraman ilan edilirken Tolga'nın hain olarak anılmasını kabullenmiyorum şahsen. Zaten malum twitter tayfası bukadar gömdüğüne göre kesin hayırlı biridir.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 15-08-2023, 15:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)