2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
04-01-2024, 13:35,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
18 küsür toplanmış. Kasaya girecek olan 5-7 civarı bişey olur. Bazılarının para vermek istemeyip sırf ismim okunsun diye katıldığı okadar belli ki. Mesela yine bir yardım kampanyasında reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek absürt bir rakam söyleyerek meşhur olan yeni çamoluk. dilenci önüne atar gibi 5000 diyor birde utanmadan. Orada ismin duyulmasından 1 tane bile araba satsan 50-100 bin kazanırsın. 5 nedir la? Bir otobüs firması aramış yine 5000 diyor şaka gibi. 50 kişiyle gittiğin bir istanbul seferinden sadece 5 kişinin tek yön bilet ücreti. Bulancakta hemde iktidar partisinden aday adayı 2000 diyor, gelde gülme şimdi. Olm bukadar ayağa düşürmeyin isminizi be. Ha birde birkaç ay önce kendisine gazeteci süsü veren bir çorbacı arkadaş, Blackahmeti yalama karşılığı Giresunspordan aldığı paranın dekontu ifşa olmuştu. Oda gönlünden kopmuş 500 tl sadaka atıyor.  Benim için en iyi rakamlardan bazıları Marmaralı Çotanaklardan 80 bin. Vali 500 bin. Bir aday adayı sanırım 1 milyon vb güzel rakamlarda vardı. Erkan Sözeri de nasıl bir pişkinlik mq aramış bizzat konuşuyor birde. Verdiği de para olsa bari. Birde Zeki Yavru ismi telaffuz edildi ama rakam duyamadım. O ne verdi yada neye anons ettiler anlayamadım.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 04-01-2024, 13:35

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)