2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
29-01-2024, 17:05,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
semiko Wrote:ulan başkan o nası haller ya .
kolundaki çotanak dövmesi de dikkatimi çekmedi değil Smile
ya başkan için verdiğini toparlamaya çalışıyorlar diyorlar.
bişey diyemiyorum ama tahtanında şimdiye kadar açılması lazımdı .

şimdi açsan 15 tane boşta olan topçuyu alsan alışana kadar 2 maç geçer .
zaten geriye 14 maç kalmış 10 maçta kesin 3 puan alman lazım falan filan .
en azından bir sonraki seneyi harcamayalım .
Şahsi fikrim, evet artık su yüzüne çıkmaya başladı gibi bu iddialar. Eğer gerçekten öyle bişey yaparsa Giresunspor'a tarihin en büyük ihanetini yapmış olur. Zira zaten insanlar klübe yardım etmek konusunda bukadar geri dururken, Sen özel yardım gecesi düzenleyip, bağışlanan parayı kendine alırsan bundan sonra tek kuruş vermez kimse. 

Transfer tahtası açmanın hiçbir anlamı yok. Bu sene için zaten çoktan geçti artık. Gelecek sezon için desen, bunun için başında idealleri olan bu klüple birşeyler hedefleyen bir hocan olması lazım. Mesela gerçek bir Giresunspor taraftarı Mehmet Birinci gibi. Aaa O da ne? Sahi, Bizim zaten öyle bir hocamız vardı ama yönetim yolladı onu değil mi.. Yerine kimi getirdi? Geldiğinden beri hala Giresunspor ile hiçbir bağ kurmamış, her açıklamasında ayrı bir ta...ak geçen birini. İlk geldiğinde transfere bile gerek olmayabilir bu taökım bu haliyle de ligde kalabilir diyen adam henüz gol bile bulamadı. 20 senedir 3. lig dahil böyle rezil bir adam hatırlamıyorum gerçekten. Seneye bu adamın eline süper lig ayarında topçular ver, 2. ligde bile tutamaz. Öyle rezil bir hoca. Doayısıyla bunu getirerek yönetim zaten bu seneyi değil, geleceği de tamamen gözden çıkarmış. Takım adına hiçbir hedefi yok. Hem bırakmıyor hem yönetmiyor da. Belli ki paramı kurtarıp gideyim derdinde.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 29-01-2024, 17:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)