2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
05-02-2024, 19:25,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Şu durumda 1 tane bile olsa yabancı almak tamamen saçmalık. Yahu şu takıma süper ligden yıldız topçuları doldursan dahi 13 maçta 10 galibiyet alman ihtimal dahilinde bile değil. Hele ki başında hoca da yokken 40 değil, 25 puanı dahi bulamazsın. Öyleyse 3 aylığına 5 yabancı getrmenin mantığı nedir? Tamamen boş yere Euro cinsinden borç yükünden başka bişey getirmez. Zaten hepimiz çok iyi biliyoruz ki onların da maaşları düzenli ödenmeyecek. Ben nasıl uğraşıyorsam Benden sonra gelecek başkanlar da tahta borcu için 3 ay bile oynamayan topçuların peşinde koşsun dursun diye düşündü heralde Nahid başkan. 

Şuan yapılacak tek şey, max. 5-6 tane 2. lig ayarında aidiyeti yüksek(Örneğin M. Taş gibi karakterler) ve hedefi olan oyuncular bulmak. Sene sonuna kadar bu 5-6 oyuncuyu bizim gençlerle harmanla ve gelecek sezonun ideal kadrosu şimdiden hazır olsun. Eksik gördüğün bölgeye de yazın belki 1-2 nokta transfer yapar belki hemen çıkar en kötü ihtimal birkaç sene kalıcı olursun. Zaten tahta açıldığında borcun önemli bir kısmı azalmış olacak, üzerine çok bi transferde yapmadığından seneye tahta sıkıntımız olmayacak büyük ihtimalle. Bakın yapacağımız en mantıklı hamle bu olurdu demiyorum. Çünkü artık pek bir seçeneğimiz yok. Tahta açılacaksa yapacağımız tek mantıklı hamle bu olur, başka bir şansımız yok. 

Ha bu arada ismi geçen Hüsam ve M. Taş'ı kesinlikle destekliyorum. Bu karakterde forvette çözebilirsen çok güzel olur. Ama asla Eren değil tabi onu baştan söyleyim.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 05-02-2024, 19:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)