2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
08-02-2024, 19:14,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Yalnız başkan artık eşeğin damına su kaçırmaya başladı. Transferin bitmesine sayılı günler kalmış, hala bilmem kaç tl gerekiyor yardım edin diyor. E ama artık yeter da. Normal aklı başında bir yönetim taa sene başından itibaren zaten oynanan maçlarda eksikleri tespit edip transfer dönemi gelmeden hepsiyle anlaşır işi imzaya bırakırdı. Maddi tarafını saymıyorum bile. Başa geleli 2 dönemdir zaten transfer yapmıyorsun. Günlük rutin giderler ve maç vs masrafları dışında yüklü bir para çıkışı olmuyor, ki Gelenlerin de onu fazlasıyla karşılaması lazım normal şartlarda. Eh sende zahmet olmazsa bişeyler ateşle artık yönetim kurulun ile birlikte. Bir de aklı sıra taraftarı ve camiayı gazlamak için 5 i yabancı 13 fubocuyla anlaştık haberleri pompalıyor. Herkes salak bir sen akıllısın dimi bu haberle gaza gelip hadi son gereken X lirayı toparlayalım diye yardıma koşacaklar. Eğer o haber gerçekse seni 3 ay oynayacak yabancılar için menejerlerle paraları kırışasın diye ben niye yardım edeyim?

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 08-02-2024, 19:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)