2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
08-03-2024, 17:44,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Başkan basın toplantısında en büyük hatam Keleşi gelir gelmez yollamamak oldu diyor. Yani şunu duyunca çıldırmamak elde değil. Yahu başkan etme eyleme, benim gördüğümü senin görememiş olmanın mantıklı bir izahı yok. Klüpte yönetici olun malzemeci olsun tek bir tanıdığım yok içeriden bilgi alayım diyecek. Hocayı olsun yöneticileri, başkanları vs sadece basına yansıyan haliyle tanırım. O zaman çok söyledim Hakanlar arasındaki ilişki sadece başkan-TD ilişkisinden ibaret değil. Biri gittiği an diğerini hemen yollaman azım dedim hep. Benim dışardan bakarak farkettiğim bir gerçeği, 20 senedir klübün içindeyim diyen birinin görmemesi asla normal değil. Hadi o an görmedin tamam anladık diyelim. Yahu Başak maçından sonra taraftar zoruyla istifa etti onu bile kabul etmedin, bir yalvarmadığın kaldı bizi bırakma diye. Bana kalsa adaşı gittiği günden beri takımı sabote ediyordu düşürmek için ama hadi biz iyi niyeti düşünüp takım için gecesini gündüzüne kattığını varsayalım. Yahu öyle bile olsa Başak maçında ipler tamamen koptu. O saatten sonra sezonun kader maçına o hocayla çıkmakta ısrar etmişsin. Aradan aylar geçmişte daha yeni farketmişsin şimdi hiç boşuna günah çıkarma yok en büyük hatamdı bilmemne diye. Güya kendi hatalarını da yok saymıyor itiraf ediyor. Eğer bir itirafta bulunacaksan bukadar ayan beyan ortada olan kirli ilişkileri nasıl göremedin onu anlat bizlere. her iki hakanı yakından tanıyan biri olarak aralarındaki ilikiyi farkedemediysen, hiç kusura bakma sen o dönemler değil yönetici olmak klübü TV den dahi takip etmiyormuşsun demektir.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 08-03-2024, 17:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)