2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
30-03-2024, 03:34, (This post was last modified: 31-03-2024, 00:59 by turkuaz_0628.)
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Geçende alt yapı hocaları çıkmadı yazıyordu... Düşündümde Bursaspora, Eskişehire, Kocaeline bunları yapan hayat bize neler yapmaz ... Eynesilde düşüyor, Görele çıkamaz, bulancak rizeyi yendi , baldan çıkar o havayla dedik gitti yenildi fark 6 oldu, basketi hepten kapattık şükür, ankarada giderdim Tireboluspor voleybol maçlarına o da tamam bi Görelespor bayan hentbol kaldı elde ne şehir ama maşallah .... Ben birbirine tutkun bu kadar çok insanın yaşadığı şehri ilk kez görüyorum ... başkan çinden story atıyor hava patladı diye, taraftar ! takıma küstü (SOYANA DA DEĞİL HE TAKIMA ) ...

Yolun sonu maalesef bal şimdiden hayırlı olsun. Seri şekilde hemde geri fk mı olur bldyespormu bilmem yaşarsak görürüz inş..

Bu arada storede ürün için bir kaç ay önce de yazmıştım aldıklarımız formalarda dahil son ürünlerimiz çoook uzun yıllar hemde çoooook ürün beklemeyin. he emi dayı işi gelir bişiler illaki .... oda fazla aşağılarda olmaz isek ....
Başkentten !

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by turkuaz_0628 - 30-03-2024, 03:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)