TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR
27-08-2023, 01:21,
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR
(27-08-2023, 00:38)turkuaz_0628 Wrote: Çorum göztepeyi deplasmanda 2-1 yenmiş bizmi iyiyiz lan ! çorummu ayarsız ya da göztepe paketmi hangisi karar veremedim lig çok şenlikli başladı, çok net eyüp bu sene gidiyor üst lige ama öyle ama böyle ..... dün bilet olayı 5-0 a denk geldi sanırım, tuzla umarım düşer bu sene...

Yine nöbetteyim, ara ara bakabildim. Net olmasa da, maç hakkında izlenimim şöyle; 

Çorum Maçın başında önce savunma hatasını değerlendirip kafadan önde başladı maça. Ardından kontra denilebilecek bir pozisyonda 2-0 buldu. Göztepe cevap vermekte gecikmedi ama sonrasında topa sahip olsa da pozisyon anlamında çok boğdu diyemeyiz. Kapalı savunmayı aşmakta zorlanan bir takım görüntüsü vardı. Bugünkü Göztepe ve geçen haftaki Giresunsporu düşününce, yenebileceğimiz bir takım Göztepe. Bu maç özelinde konuşursak, Çorum da çok iyi denemez. Bedavadan 2-0 öne geçince iyi değerlendirdi ekstra bir salaklık yapmadı diyebilirim özetle.  

Eyüp'ü hiç izlemedim ama o kadronun zaten net çıkması lazım. Olur da yine zorlanırsa biraz ittirirler arkadan bir şekilde çıkarırlar. En azından "tecrübeli Teknik Direktörlerinin(!)" hatrı var.
Reply

Messages In This Thread
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - by kerasus - 27-08-2023, 01:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)