TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR
29-08-2023, 18:22,
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR
(29-08-2023, 01:21)turkuaz_0628 Wrote: Hiç öyle bakmıyorum olaya o sergen ve diğerleri sayesinde çıktık ahde vefa nerde kaldı, sen adama maçtan önce lan lun yaparsan ta soyunma odasında adamda sahada verir cevabı !  sergen babamın oğlu değil orası ayrı lakin benim kızdığım bu lig yata yata geçiyor aga sergen yönetime kızsın tabide sen alakasız yerde sergene söversen adam 2.90 da yatar, yemin ediyor sakatlandım diye daha ne olsun, yine söylüyorum bu refleksleri kadir denen bebe tribüne ne oluyor lan he hu yaparken nerdeydi seyirci ! yokmu içinde bi kişi hayırdır lan sen kimsin diyecek, özür geldimi yok ha keza farukcan kadiri savunur gibi mesaj atıyor  takım arkadaşına kimse laf söyleyemezmiş yok ya Kimse Giresunspordan üstün değil lafı yalan o halde .... kadirin nasıl kart aldığını mal olsa anlar yalanmı oynamak istemedi gazcı abisi ile kafa kafaya verip he abisi gitti gerçi.
Bu takım ve şehirde klasik 2 şey hiç değişmedi yıllardır bi gönderilen topçu gelip hırs yapar ya gol atar ya çirkeflik yapar ! birde son dk hep gol yeriz hiç ama hiç değişmedi sorgulanması gereken bu bence... bi tane iyi yadeden topçu olmazmı mk yerinde ....
Klüpten ayrılma sürecinde adam her türlü haklı. Hatta sadece o değil, son 4-5 senedir buradan ayrılan herkes haklı. O ayrı bir konu, dün akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i maçın konusu değil. taraftarda muhteşem değil eleştireceğim onlarca şey sayabilirim, oda ayrı bir konu, oda Sergene verilen tepkinin konusu değil. Kadir de haksız, hele Faruk geçen kadiri savunmasını eleştirmiştim zaten, dün akşam yine topu bıraktı taraftara kaf yetiştirmeye çalışıyor. Onda da haklısın ama Oda yine Sergenin yaptıklarının konusu değil. bir insan bir konuda haklı ise artık her yaptığı mübah demek değildir yani. Sergen bunu yapıyorsa, Doğancan ile Rahmetullah klübü ateşe versinler öyleyse. Kadro çok dar transfer yasağı var, her türlü ihtiyacın var ama biz inatla faydalanmadık bu oyunculardan. Belki kariyerini de etkiledi adamların. 1 senelerini çöp ettik resmen. Sergen haklıysa onların hepten klübü ateşe verseler yeridir.
Reply

Messages In This Thread
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - by kerasus - 29-08-2023, 18:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)