TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR
29-08-2023, 21:34,
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR
Maça gelince.. 3 arkadaş gittik işyerinden. Biri Van'lı, diğer koyu Samsunspor taraftarı Samsun'lu arkadaşlar. Gerçi biri içinden rakibi destekliyor ama olsun klübe 100 er TL katkısını sundu sonuçtaSmile Maça çok çok iyi başladık. Hatta "gençlerle çıkıyoruz maçlara" Vanlı arkadaş bile şaşırdı maçın hakimi biz olunca. Yine ilk pozisyonda golü yedik. Ve golden itibaren devre boyunca tek bir tane isabetsiz bile olsa şut, korner, ceza sahasına orta vs hiçbir istatistiğimiz yok. Topa sahip olmadaki üstünlüğümüz bile rakibe geçti bariz şekilde. yaklaşık 20 senedir maçlara giderim, bu derece ne yaptığını bilmez şuursuz futbol görmedim. Gençler tecrübesizler, diyecektim ama Mustafa hocanın açıklamasını gördüm, ben şok. Meğer hocanın tam istediği futbolmuş. Hocanın taktiğiymiş golü yiyince saçmalayın diye tembihlemiş meğer. Örneğin, Savunmada top çevirirken, hiçbir baskı yok pres yok durduk yere rakip ceza sahasına doğru şişiriyoruz topu. Ve tabiki 1 tanesi bile bizim oyunculara gelmiyor haliyle. Adamlar hiç kasmadan kendi kendimize pozisyon verdiğimizi saymıyorum bile. Örneğin savunmada topu kaptık, uzaklaştırıcaz. Rakip hemen kendi yarı alanına doğru koşmaya başlıyor, ama oda ne? Bizimkiler de topu uzaklaştırmak yerine kendi ceza sahamız içine geri dönüp, eli ayağına dolaşırken rakip tekrar gelip tehlike yaratıyor. Mustafa hocanın gurur duyduğu taktiği buymuş demek.. 

2.yarı kendimize geldik. topu aldığımız zaman ne yapacağımızı bilerek oynadık hiç olmazsa. Şahinin kanadı çok aktif çalıştı özellikle iyi bindirdik oradan. Yalnız onların korneri dönüşü Çekdarın çabası ile 6 ya 1 kontra yakalayıp top kaleye kadar bile götüremeyip kaptırmak komedi türü jeneriklere geçer. Erol Can bile bunu yaparsa gençlere ne diyelim biz? Düşündükçe kafayı yiyor insan. 6 ya 1 yahu. Böyle bir fırsatı sezonda bir kere yakalarsın. Erolun inadı yüzünden yedik pozisyonu, kaleye kadar ilerleyemedik bile. Buna tecrübesizlik demek çok iyimser kalır, hele konu Erol Can ise. Orada kahraman olmanın sırası değildi be Erol. Sağlık olsun. Zaten beklenti içerisinde olduğumuz bir sezon ve maç değil. Ha geçen hafta kazanınca, neden olmasın? dedik. ama olmazmış demek. 

--------------------

Bir de bu maçın konusu değil ama... Skorbord da yazı dikkatimi çekti. "Bu alana reklam vererek Giresunspor'a destek olabilirsiniz". Peki ya adam Giresunspor'a destek olmak değilse amacı? Öyleyse reklam vermesine gerekte yok. Bukadar saçma anlamsız pazarlama stratejisi olabilir mi yahu? Reklamın amacı hedef kitlesine ulaşmaktır. Normal zamanda ulaşamadığı kişilere, kalabalığa para karşılığı reklam yapıp daha fazla kişiye ulaşmaktır. Bir işadamı reklam verecekse 1. önceliği Giresunspora yardım etmek falan değil yani. Çıkın artık şu kafadan. kombine çıkarıyorsunuz, kafanızda sadece Giresunspora yardım olduğu için 2000 tl yapıyorsunuz ve hiç satamıyorsunuz. bilet fiyatı belirlerken, bilet karşılığı seyirciye ne sunduğunuza değil sadece yardım toplamaya odaklandığınız için oda pahalı geliyor millete. Oysa, "bu alana reklam vererek X milyon kişiye ulaşabilirsiniz" demek çokmu zor? Reklamın amacı odur çünkü. Reklamı amacından çıkartarak, bir nevi gereksiz hale getiriyorsun. Pazarlamanızı kim yapıyorsa hemen kovun ve klüp binasının 1 km yakınından geçmesini yasaklayın.
Reply

Messages In This Thread
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - by kerasus - 29-08-2023, 21:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)