03-09-2023, 16:22,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Trendyol 1.Lig | 4.Hafta | Eyüpspor - Giresunsporumuz
Bu maçın savunmayla puan alma ihtimalimiz yoktu zaten. Ha hücum mu oynayalım? Hayır tabi öyle bir imkan zaten yok. Ama hayat herzaman siyah ve beyazdan ibaret değildir, yani ortası yok değil aslında. Savunma oynamak başka savunma ağırlıklı oynamak başka. Geçen hafta birebir gördük ilk yarı ve 2.yarı da oyun kurma farkını. Hoca taktik bwlirledikten sonra oyuncular ellerinden geleni yapıyorlar aslında. Bukadar silik oynamak tamamen hocanın tercihi, mecburiyet falan değil. Futbolun doğasında vardır, dünyanın her yerinde takımlar savunma ağırlıklı oynayabilir. Ama topu almışken kontraya dahi çıkmak istememeyi bir tek bizim takımda görüyorum. Nekadar kötü de oynasan nekadar yetersiz kadron olaa bile ya taca çıkacak ya auta, öyle yada böyle top sana geçecek bir şekilde. Hah işte o an topu nasıl çıkaracağına dair tek bir planı olmaz mı takımın?
Bu maç özelinde oyunculara bişey diyemem. Ne penaltı yaptıran oyuncuya ne 2.golde kaleciye. Kendilerine verilen taktiğe göre elinden geleni yaptılar. Ama bu takımın sadece ama sadece ceza sahasında top karşılayarak (savunma futbolu diyemem bunun adına) puan veya puanlar alamayacağı belli. Gördük işte Eyüp gibi bir takıma bundan daha az pozisyon veremezsin zaten. Ama tecrübesiz takım işte çat bir penaltı ve tüm emekler çöp. Veya karşında usta ayaklar, çat akıllıca bir serbest vuruş ve tüm emekler çöp. Çorum maçını gol yemeden tamamladık ama hiç mi pozisyon vermedik? Mis gibi de pozisyonları var ama neyseki o gün girmedi top. Ha burada tabi pozisyon vermek eleştiri konusu değil. Aksine nekadar mükemmel savunma yaparsan yap savunmada tecrübesiz oyuncular, bir şekilde pozisyona dönüşebiliyor rakibin en cılız atakları bile. Oyüzden topu alınca napıcamıza ağırlık vermesi laızm artık hocanın. Eyüp deplasmanında gol bulmuş beraberliği yakalamışsın. Büyük fırsat. Ama Sadece savunma ile puan alma ihtimalin yok. Attığın o golün kıymetini bilmen lazım.
|
|
03-09-2023, 16:42,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 151
|
|
Bu takımda saviçeviç çakalına yer yok anlaşıp alacağı paradan kurtulmak lazım batmışın çıkmışı olmaz oynamıyor işte bariz belli dedim maç başı heh erol yok kaptanlık vermişler iyi biraz motive olmuştur amaa nerdeee geziniyor resmen ilk maçtan beridir aynı fikirdeyim ertuğrulun yerine kesinlikle kim olursa olsun isterse 15 yaşında olsun kesmek lazım sallanıyor bak şahine top böyle oynanır dün sevmesemde kadir tek başına defansın önüne set çekti resmen sosyal medyada yazılana bozulan farukcan ise o da amannnn sii.mden aşşaaa havasında ulan elinizde fırsat göstersenize kendinizi amacınız hepi topu 500 bin tlye top oynamakmı ?
Başkentten !
|
|
04-09-2023, 19:28,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
Nahid başkan okadar kötü planlama yaptı ki. Güya saviçeviç var dedi takımda kimseyi bırakmadı tecrübe adına. Şimdi o da oynamıyor ama yollayamıyor el mahkum. Futbol hatalar oyunudur ama öyle berbat Haldeyiz ki, bizim diğer takımlar gibi hata yapma lüksümüz yok. Kolay gol yiyecek durumda değiliz,çünkü gol atmakta çok zorlanıyoruz. Gol kaçırma lüksümüz yok çünkü çok tecrübesisiz ve pozisyon vermesek bile ummadık anlarda gol yiyebiliyoruz. Tabi bu şartlarda saviçeviç sahada dolaşsa bile yollamaya cesaret edemiyorsun.
Ama her şeye rağmen Nahid başkan devam etsin isterim. Geldiğinden beri tek bir olumlu işini hatırlamıyorum desem yeridir. Ama en azından yediğini duymadık. Hatta sosyal medya da malum tayfanın nasıl salya sümük saldırdığına bakarsak gerçekten yemiyor. Zira yeseydi mutlaka malum tayfaya da yedirirdi. HK Gibi. Ortada Giresunsporlu herhangi bir aday yok zaten.
|
|
05-09-2023, 18:54,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
Kuwas sesleri çıktı şimdide inşallah onu bari getirirler takıma
Genç Çotanaklar
|
|
05-09-2023, 21:38,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Kuwas gelirse çok iyi olur. Şaban falan ama bu ligde iş yapar bir şekilde.
|
|
05-09-2023, 22:03,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
(04-09-2023, 19:28)kerasus Wrote: Nahid başkan okadar kötü planlama yaptı ki. Güya saviçeviç var dedi takımda kimseyi bırakmadı tecrübe adına. Şimdi o da oynamıyor ama yollayamıyor el mahkum. Futbol hatalar oyunudur ama öyle berbat Haldeyiz ki, bizim diğer takımlar gibi hata yapma lüksümüz yok. Kolay gol yiyecek durumda değiliz,çünkü gol atmakta çok zorlanıyoruz. Gol kaçırma lüksümüz yok çünkü çok tecrübesisiz ve pozisyon vermesek bile ummadık anlarda gol yiyebiliyoruz. Tabi bu şartlarda saviçeviç sahada dolaşsa bile yollamaya cesaret edemiyorsun.
Ama her şeye rağmen Nahid başkan devam etsin isterim. Geldiğinden beri tek bir olumlu işini hatırlamıyorum desem yeridir. Ama en azından yediğini duymadık. Hatta sosyal medya da malum tayfanın nasıl salya sümük saldırdığına bakarsak gerçekten yemiyor. Zira yeseydi mutlaka malum tayfaya da yedirirdi. HK Gibi. Ortada Giresunsporlu herhangi bir aday yok zaten.
Görkem konusunda yanlış yapıldı ama orada topçuda art niyetli. Art niyetli topçuya yapacak bir şey yok.
Rahmetullah ve Doğan can çok büyük hatalar.
Murat Cem ve Kuwas 'ın alınması lazımdı.
Meija için bir şey diyemiyorum. Takımın orta sahası nispeten iyiyken o paraları vermeye gerek yoktu. Ama oradan yapılan tasarrufla yukarıda dediklerimden birisi yapılmalı idi.
Champness'ın lisans işi problemli oldu diye biliyorum yoksa mevzu para olduysa çok büyük hata.
|
|
06-09-2023, 01:22,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 151
|
|
Valla saviçevici gördükten sonra kuwasa hiç gerek yok ya da şöyle değerlendirmek lazım o zaman 500 alıyorsa gelsin 200 e oynasın dersin zaten bi takımla anlaşamamış bu saatten sonra da zor, verim alabilirmiyiz büyük muamma !!! saviçeviçe her hafta sövesim bi kat daha artıyor .... yoksa bu gençler ile ne puan alınırsa deyip bekleyeceğiz açıklanan borç sonrası sanmıyorum devre arasında ne tahta açılabilir 120 milyona ne de yeni yönetim adayı gelir alır canlı para bağlayacak adam yok takım ilk devreye 15+ puan yaparsa gelir belki...
Bu arada kongre günü samsun ile hazırlık maçı planlanmış  tam Giresunluk olay takımı kendi kendilerine samsuna gönderin maçı yapsın gelsin.
Başkentten !
|
|
06-09-2023, 08:52,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
ben de şöyle diyeceğim . ligde kalma baremi 38-43 arası olur. bu takım 20+ puan alırsa ikinci devre de alır.
bu sene tuzla çok kötü adana keza . ha toparlar mı toparlar tabi ama bu takıma bi bakmak lazım neler yapılıyor. kuwas olayına gelecek isek takımda kanat yok .
ertuğrulun kanada kuwas konulabilir. sosyal medya da bi kadro gördüm orta saha furkan erol önlerinde savicevic çekdar solda kuwas sağda. ula şahin gibi bir çocuk geliyor onu nası kesersin
|
|
06-09-2023, 09:59,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
Kuwas geçen sezonun en gereksiz transferlerinden birisidir. Sırf hadi transfer yapalım bari kafasında yapılmış bir iş. O cüsseye rağmen yetenek fukarası olduğu gibi ekstra bir çaba da yok formanın hakkını vermek için. Ama burası 1.lig. Ligin kendisi başlı başına yetenek fukarası zaten. Ama o cüsse bu ligde iş yapar. Yönetim muhtemelen klüpsüz kalsın fiyatı düşsün diye beklemiştir, zamanlama öyle gösteriyor. Dolayısıyla maddi yükte getirmez gibi. Hoş, getirse bile küçük bir ihtimal için şansını zorlaman lazım artık. Denize düştük beyler. Kim gelse sarılıcaz artık. Bu saatten sonra gelene yok bu yılandı yok bu şuydu buydu deme lüksünü geçeli çok oldu.
|
|
06-09-2023, 10:14,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(05-09-2023, 22:03)123456 Wrote: Görkem konusunda yanlış yapıldı ama orada topçuda art niyetli. Art niyetli topçuya yapacak bir şey yok.
Görkem konusunda detay bilmiyorum ama şöyle bir durum var bence. Öncelikle sözleşmesi devam ediyor muydu normalde. Sözleşmesi devam ediyor ve parası ödendiği halde nasıl feshedip başka takıma gidiyor? Sözleşmesi bittiyse, kendisiyle transfer görüşmeleri yapılıp anlaşılmış mıydı? Yoksa direk parasını yatırınca devam edeceği mi düşünüldü? Dediğim gibi detay bilmiyorum derken bu soruları kastediyorum. Ve sonuncu ihtimal olduğunu tahmin ediyorum. Bir kere sen artık tüm kulüplere göre dezavantajlı durumdasın. Ve süper ligden teklif alan bir oyuncu neden gitmeyip seninle birlikte dezavantajı yaşamayı tercih edip kariyerinin üstünü çizsin şimdiden? Ha ama yok sen oyuncu ile özel olarak görüştün hem parada hem diğer şartlarda anlaştığın halde oyuncu sözünü tutmadıysa onun yav...lığı artık.
Herşeyi geçtim, görkem konusundan bağımsız... Sezon bitmeden hoca konusunda para vermemek için bukadar çırpınırsan olacağı bu. Sezon sonu bir mesajım vardı.. Burası bir spor klübü. Belli başlı harcamaların vardır olmak zorundadır. Olmama ihtimali söz konusu değil. Nasıl ki bir insan sırf masraf olmasın cebimden para çıkmasın diye günlerce yemek yemeyip aklınca tasarruf ettiğini sanırsa, sonunda olacağı hastaneye düşüp sağlık masrafları için çok daha büyük paralar harcamak zorunda kalır. Ha işte bizim durum tam olarak böyle. Hakan hocayı gönderip zamanında hoca geltirmeyerek, sonra mecburi gidince de 4 maçlık ucuzundan dandik bir hoca getirince tasarruf ettiğini sandı yönetim. Ama fazladan 10 milyon TL daha vermemek uğruna küme düştük ve maddi zararları siz düşünün artık.
|
|
|