(06-09-2023, 11:19)semiko Wrote: görkem'e zamanında ödeme yapılmadığı için haklı fesihi vardı. iş sözleşmesinde de vardır. iş veren vaktinde ödeme yapmaz ise haklı fesihin vardır ve tazminat alırsın.
görkem'e demişler salı gününe kadar bekle ödeme olacak. o da tamam demiş. para pazartesi yatmış ama görkem pazartesi sabahtan vermiş fesihi .
olay bu .
parada yatmış oldu.
sainz'e neden verdiler dedim demekki sezon bitmeden uçup gitmesin diye vermişler.
hani douglas pelupessy falan sezon içinde basıp gittiler ya o hesap. aslında güzel kumar oynamış .
ulan ligde kalsak herşey bambaşka olurdu . hem sainzden para gelirdi hem ayak bastı parası götü toparlardık.
İşte şu olaydan bir türlü çıkamıyorum sinirden kafayı yiyorum yeminle. Hakan hocanın sabote ettiği çok barizdi ama sırf bir daha ayrıca TD masrafından kaçınmak için takımın düşmesine göz yumdu başkan. Şimdi sen tasarruf ettin dimi. Ya şu adamların iş adamı olup milyonlarla oynadığına inanamıyor insan. Bukadar vizyonsuz bukadar hesap kitap yapamayan insanlar, bir bakıyorsun çok başarılı şirket patronları. Burada bir çelişki yok mu?
------------------------------------------
@cotanak28 çok önemli bir konuya değinmiş. Kuwas konusunda hiç aklıma gelmemişti de, kuwasın aylardır klüpsüz iken açığı kapatmak için bireysel antrenmanlar yaptığına ihtimal dahi vermiyorum. İdman eksiğini kapaması form bulması derken devre arası gelir zaten. Kısacası tek devrelik oynayacağımız adama 1 senelik para vericez demektir. Evet yine yönetimin çok dahiyane bir tasarruf yöntemi.