TK. 3. Tur Giresunsporumuz 1 - 1 Beyoğlu Yeniçarşıspor
03-11-2023, 10:40,
RE: TK. 3. Tur Giresunsporumuz 1 - 1 Beyoğlu Yeniçarşıspor
"ayranı yok içmeye, tahdıravanla gider zıçmaya"

Sanırım bu söz tam bizim için söylenmiş. Her ağzını açan para yok diye ağlar oyuncuları geçtim personele bile maaş vermez. Biri çıkıp hasbelkader deplasman masrafını bile karşılasa, ona bile sanki 20 milyon euroluk isim sponsoru olmuşçasına allaya pullaya reklamını yaparız. Ama TR kupasında havadan gelecek parayı istemezük deriz. Havadan gelecek para diyorum çünkü alt ligde düşme hattına yakın bir rakip ile içerde oynuyoruz. Yensek hem para kazanıcaz hemde bir sonraki tur yine seri başı olma ihtimalimiz çok yüksek. parasını geçtim, moralmen çökmüş özgüveni yerlerde, galibiyeti geçtim daha gol sevinci bile yaşayamamış takımın maç seçme lüksü yoktur. Çık şu maça at 3 tane bir kendine gel. Hem taraftara "toparladık artık" mesajı ver hemde biraz özgüven kazan. Hep söylediğim gibi marka değeri de cabası. ula Alt lig takımına karşı bile iddaa çok yüksek oran veriyor. Bundan hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Sponsor olun diyorsun ama daha fazla maç yapmamak için salıyorsun. E sen maça çıkmak istemezsen firmalar sana neden sponsor olmak istesin?
Reply

Messages In This Thread
RE: TK. 3. Tur Giresunsporumuz 1 - 1 Beyoğlu Yeniçarşıspor - by kerasus - 03-11-2023, 10:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)