Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor
05-11-2023, 18:47, (This post was last modified: 05-11-2023, 18:51 by kerasus.)
RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor
Bir futbolcuya bukadar içten küfrettiğimi hatırlamıyorum Caner. En son Bandırma maçında 6 ya 1 pozisyonda pas atmayıp pozisyonu p.ç eden Erola etmiştim. Ceza sahasında vurduğu şut eski stadda olsa denize giderdi. Kaleci yerine de yok kale boş bu savunma oyuncusuna pas veriyor. Boş kaleye atamayan adamın son dk orta sahadan kaleye vurması tecrübesizik falan değil şerefsizliktir artık. Adam golünü atıp kahraman olacak kısa yoldan. Madem okadar çok istiyordun gol atmayı boş kaleye atsaydın ozaman. Çekdar gibi bunun gibi takım arkadaşlarının emeğine çökmeye çalışanlara yol verilmeli bir an evvel. Tamam kadro dar ama bunların en ufak faydası yok zararı var. Bizim gibi bir takımın bukadar bol keseden kaçırma lüksü yok.

Mehmet hoca için geçen hafta yazmıştım zaten. Yine farkını gösterdi. 9 maçta 5 puan toplayan takıma 2 maçta 4 puan aldırdı. Üstelik kendisinden önceki 3 maça göre zorluk derecesi daha yüksek maçlar. Adam sırf Giresunspor için bu mesleği seçmiş sanki Smile Bizim dışımızda kariyeri sıfır. Biz olmasak muhtemelen artık Bal liginde falan olabilirdi. Ama o olmasa bizde kimbilir nerede olurduk. Bizde bambaşka bir seviyeye geliyor hoca. O olunca bizde aynı şekilde.

Ha bu arada unutmadan.. Son dk kalecinin hata yapıp telafi etmek için topla alakasız şekilde faul yapması kırmızı kart değilse nedir? Tamam pozisyon çaprazda olabilir ama kale boş. Bariz gol şansı olarak değerlendirilir o pozisyon. Hadi avantaja bıraktın diyelim, top çıkınca kırmızıyı çıkarır oyunu kaldığı yerden devam ettirirsin. Ki o pozisyonun devamında gol yiyorduk az kalsın.
Reply

Messages In This Thread
RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - by kerasus - 05-11-2023, 18:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)