Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor
07-11-2023, 10:18,
RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor
(05-11-2023, 20:25)sokakbaşımeyhane Wrote: Mehmet birinci çoğu Giresunsporludan daha çok Giresunsporludur..Bizde her zaman başarılı olmuştur çoğu zamanda haksız yere gönderilmiştir..Faruk Şahin arkali önlü oynaması gerektigini kaç haftadır arkadaslara söylüyordum hocada bunu uygulamış doğru tercih yapmış bana göre..bu arada hocanın yardimcisi yabancı da iyi bir taktisyen göreceksiniz bu takım ilerleyen haftalarda daha iyi olacak
Bir de sözüm Eren efendiye hayırdır birader bu hırs bu gerginlik neden çoluk çocuğa dirseknatmak hayırdır???

Hocanın Giresunsporluluğuna bizzat şahidim zaten 2007-08 sezonundan beri. Bence bizde özel başarısı da bundandır. Gerçekten aidiyet hissediyor burada.  Ama ne hikmetse bizde bir türlü sevilemedi. Başka bir klüpte olsa böyle bir hoca klüp tarihine altın harflerle geçer, açık çek yazılırdı, olası başarısızlıkta sonsuz kredisi olurdu. Ama bak gör, varsayıyorum tahtayı dahi açamadan direk bu kadroyla ligde bıraksın. Ya sezon sonu yollar ayrılır yada gelecek sezonki ilk yenilgide kovulur. Böyle bir vefasızlık örneği futbol tarihinde nadir görülmüştür heralde. Adamın 4. gelişi ve her gelişinde kendisinden beklenenin çok daha fazlasını verdi ama her seferinde de haksız yollandı. Mesela 2008 yılı sezon başı ligin açık ara en dandik kadrosuna sahibiz yine. Şampiyonluğun en büyük adayı Kasımpaşa deplasmanında 89. dk da 1-0 kaybettik diye başarısız bulunarak yollar ayrıldı. Daha başka örneğe gerek varmı? 

Eren'e gelince, ondaki kuyruk acısı asla geçmeyecek türden. 1.ligdeyken ben süper lig topçusuyum havalarında takımı küçümsüyordu resmen. Takımda mücadele etmeyen tek topçuydu. Hızlı hücumları keser el freni görevi görürdü resmen. Bomboş pas verirsin tek yaptığı g.tünü dönüp kendi etrafında dönerek oyunu soğutmak. E sonra noldu? kendisini süper lig topçusu görerek 1. ligi küçümserken, takım süper lige çıkıp kendisi ortalama bir 1. lig topçusu olarak devam ediyor. Onu gerçeklerle yüzleştiren takıma karşı kuyruk acısı geçmez artık. Maç öncesi twitter da ergen tayfası Eren güzellemesi yapıyordu. Yok efendim gol atarmışta sevinemezmiş falan. Ne sevinmemesi la? Farzediyorum devre arası bize transfer olsun takımı sabote edeceğine her iddiasına girerim. Bizde oynarken dahi, Giresun mu yoksa Erzurum mu küme düşsün desen Erzurum kalsın biz düşelim ister. Öyle bir düşman şuan Giresunpora. Annesi dahi Giresunsporu iğneleyici paylaşımları vardı zamanında. Ordan hesap edin nasıl bir kuyruk acısı varmış.
Reply

Messages In This Thread
RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - by kerasus - 07-11-2023, 10:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)