Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor
08-11-2023, 00:50,
RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor
(07-11-2023, 10:24)kerasus Wrote:
(07-11-2023, 02:19)Giresun28 Wrote: Mustafa Kaplan akademi hocası olduğu için sene başı doğru hamle demiştim ama kimya uyuşmadı
Kimya uyuşmadı değil, Kaplanın kapasitesi okadardı. Kaplan akademi hocası olabilir, kadro da genç olabilir ama burası akademi ligi değil. "Ben psikolog değilim, takımı motive etmek benim işim değil" ne demek? Ben sadece maça çıkar paramı alırım diyor açıkça. Ki takımı ne hale düşürüp birde sezon sonuna kadar tüm alacaklarını kurtarmanın peşine düşerek karakterini de göstermiştir. Teknik-taktik sıfır. Takıma aile havası yok, motivasyon yok. E hocanın başka işi ne peki bunları yapamıyorsa? Limon sat onurunla yaşa.

Hocanın tavrı bencede çok yanlıştı zaten ama ilk 5 hafta iyi alan kapatan ezilmeyen bir takim vardi nolduysa ondan sonra bir dağılma yaşandı ya icerde hoca oyuncular arası bir problem oldu yada yönetim hoca arasında para konusunda ben hocaya kızamam bu işin doğası bu herkes ister parasını ayrıca takimin başında hoca varken sen idmana yeni hoca çıkartırsan mecbur kalırsın bu duruma taktik konusundada bencede iyi hoca değil ama bu takım zaten ekstra taktik geliştirilcek bir takım değil çocukların çogu pozisyon almayı biliyor gelişimlerini sağlayabilecek hoca olabilirdi demek istedim yoksa zaten başarısızdi keşke 1 2 hafta önce yollansaydı belki 1 2 puan fazlamız olurdu
Reply

Messages In This Thread
RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - by Giresun28 - 08-11-2023, 00:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)