RE: Trendyol 1. Lig 13. Hafta karşılaşması GİRESUNSPOR- Kocaelispor
Son dk hayatımın en doğru kararını verip maça gitmedim. tee Tirebolu'dan kalkıp gitmeye gözüm kesmedi daha doğrusu. İlk 10 dk dan sonra zaten tv de de izlemedim. Maça mental olarak taktik olarak hiç hazır olmadığımız belli işte zorlamaya gerek duymadım. Ha ama sorsan yönetim daha ne yapsın tribünleri doldurmak için. Zaten taraftar bu takmımı izlemek için ölüyorda 50 tl si çıkışmadığı için gidemiyordu maça dimi. Yada sırf konvoy yapılmıyor diye maça gitmiyordu insanlar.
Başkanın demesine göre ödemeler de tamamına yakın yapılmış. E daha derdi ney öyleyse bu beyfendilerin? neden oynamıyorlar yahu? Mehmet hocanın 4.dönemi, ilkk dönemini yarım yamalak olsa da tüm dönemlerini hatırlıyorum. Onun yönetiminde böyle ne yaptığını bilmez ruhsuz bir futbol hiç görmedim. Hatta daha geleli 2 gün olduğu Urfa deplasmanında bile direk hissettirmişti etkisini ve 2 maçta 4 puan aldı. Sonra nolduysa bişeyler dönüyor belli. Tuzlanın bile bize futbol dersi vermesi hayatın olağan akışına aykırı beyler. Başkan taraftarın içine değilde takımın içine girse daha iyi olacak sanki.
Valla yukardaki yorumlara bakınca belki linç yiyeceğim ama bende kesinlikle istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum başkanın. Evet takımı batıran o değil. Ama geldiğinde kurtarma şansı varken hiçbir şey yapmadı. Geldiği zamanki ilk basın toplantılarını hatırlıyorum. Çok güzel projeleri vardı umut saçıyordu adeta. Sonra nolduysa Bozbağ'a evrildi. Hiçbişey yapmayıp sadece destek yok zırvaları. Yıllardır Karaaahmet yönetiminde yer alıp Keleş ile aralarında bağı bilmiyorsan takımla hiç alakan yokmuş demek zamanında. Gelir gelmez yollayamasan bile 2-3 maç sonra artık anlamış olmalıydın Keleşin açıkça sabote ettiğini. Hadi hepsini anladım da, Başak maçından sonra taraftarla tartışıp istifa etmesine rağmen kalması için yalvarmanın hiç ama hiçbir mantıklı izahı yok. Keleş ile olmayacağını bile bile sırf aman kim uğraşacak şimdi hoca getrir ona para ver falan modunda. Ha takım küme mi düşüyor? çokta fifi modunda beyimiz. Ha baktı olmadı yine önceliği takımı ligde bırakacak hoca değil, az para isteyecek hoca oldu. Zaten sene sonunda yönetimindeki kişinin twitter odasında açıkça süper lige yakışmıyorduk zaten demesi olayı günyüzüne çıkardı. O açıklamanın ertesi günü inanmıyorsan ne işin var yönetimde diye hemen istifasını istemediği gün, Yamak yönetimi benim için meşruiyetini yitirmiştir. Demekki onu söyleyenle aynı fikirdedir ve bilerek düşürmüş demektir takımı. Ölü devralmadı, yatağa bağlı devraldı. Hayata döndürebilirdi ama o fişi çekmeyi tercih etti.
|