Trendyol 1. Lig 13. Hafta karşılaşması GİRESUNSPOR- Kocaelispor
28-11-2023, 12:37, (This post was last modified: 28-11-2023, 12:53 by turkuaz_0628.)
RE: Trendyol 1. Lig 13. Hafta karşılaşması GİRESUNSPOR- Kocaelispor
Ben anlamıyorum ağzı süt kokan gençler yayvan yayvan başakkkkkaaannnımmm kayyuma bırak o zaman diyor ulan kayyum ne nasıl işler ya da kayyuma kalınca oluk oluk para filan akacağını sanan salaklar var şehirde en iyi kayyum şuan nahid başkanın yönetimi ile kıyaslanamaz ! adam uğraşıyor kaynak arıyor zaman zaman halıcı kilimci geziyor koca başkan diye dalga geçiyoruz ama 55 milyon iyi para toplamış bu zamana kadar, belediye başkanı vali ile görüşmüş anladığım kadarıyla bi 50-60 kaynak yaratama peşinde halk bankasına borç ödenmiş 100 bin tl temlik imzası attım diyor, kullandırırlarsa kullanacaz diyor, üstünü de siz tamamlayın diyecek açtırmaya çalışacak, eski topçulardan çoğu anlaşmaya yanaşmış açıkca söylüyor benim teklif ettiklerimi almazlarsa yarın bu parayı da bulamayacaklar doğru ütopik rakam beklentisi olana kadar 2 lira alacağı olana 1,4 ya da 1,6 verelim al paranı demek mantıklı karşı tarafında işine gelir yıllarca bekleyip o parayı heba etmektense...

Karaahmet dosyası tamamlanmak üzere imiş, ceza davası açılacakmış yakında nahid başkan istenilen belgeleri 2 klasör hazırladık verdik dedi, bu arada şehir efsanesi mi bilinmez ama karaahmet gürcistanda lafları dolanıyor yalan mı gerçek mi bilemedik ?

2 oyuncuya teklif varmış birisi zaten oynamak istemeyen kadir efendi diğeri muhtemel saviçeviç. ikisi de yol alsın tahta açılsa da açılmasa da hatta farukcanıda hediye etsinler ...

Kimi yerel basın da hatta bi çok yazan kişi de yok mehmet hoca takımdan düşsekte kalsakta diye bahsediyor yazmış ulan belli değilmi işte bu kadro düşmeye muktedir hoca deyincemi takıldınız, benim anladığım şehirde sayısı sınırlı insan mantıkla düşünüyor gerisi oturduğu yerden 5 kuruş bilet almadan bi para katmadan işkemden sallıyor, ulan 280 tl ye forma satıldı alsanıza maksat forma almakmı fiyatta iyi daha ne olsun 600-700 den düştü işte daaha ne kadar düşecekte alacaksınız !
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: Trendyol 1. Lig 13. Hafta karşılaşması GİRESUNSPOR- Kocaelispor - by turkuaz_0628 - 28-11-2023, 12:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)