(29-11-2023, 20:21)sokakbaşımeyhane Wrote: Hüseyin Yücel besiktasa 20 milyon Euro akitacakmis
Ne desek boş
napacaktı abi alakası olmayan (!) giresun'a mı verecekti .
neden versin .
millete kızıyoruz da sorun şu şehirde bir tane iş yapabilen yönetici çıkmaması.
yahu kardeşim cebinden verme eyvallah ama vereni de göğe çıkar afişe et vs vs .
proje yap git destek iste siyasilerden. yahu şu dönem bizim işleri düzene koyacağımız zaman ama nedense yaprak kımıldamıyor.
bir zamanlar acaba bizde gençlerle oynayıp altlara doğru yol alır mıyız derdim korktuğum başıma geldi .
ama ben bazı durumları iyi yönetemediğimiz kanaatindeyim .
abi işinin ehli adam seçersin bakarsın bulursun . biz bozbağ kızıyorduk ama onun döneminde uefa lisansı almaktan helak olduk
süper ligde bile alınamazken biz alıyorduk . kötü huyu vardı takım iyi giderken el frenini çekiyordu . ama iyiydi ya takılıyorduk. biz çıktık çok plansız çıktık . onu bunu toparlayıp transfer ettik baktık olmuyor geri kiraladık ( esat mala )
neyse yahu biletleri kombineleri 1 tl yaparım. masrafı çıksın yeter para kazanmak gibi bir derdim olmamalı.
store ürün çeşitliliği sunarım ( ben ürün bulamıyorum ev formadan geçilmiyor 2 şer adet alıyorum anasını satayım . ) bunları da cüzzi miktarla satarım .
şey gibi ya besle işet taktiği. taraftarı besleyeceksin sonra herkes zaten ürün almaya gelecek giymekten hoşnut olacak .
2007 jenerasyonu diyoruz . çocuklar ne şartlarda oynuyor napıyor bilmiyoruz.
teknik kadroyu ciddi manada yerli seçeceksin . bak ali zorlu geldi hoca oldu .
aidiyet olduğu sürece kazanırız . bunları işlemek lazım .
neyse yazmaya kalksak zaten uzar gider.
ha bir de serkan cihan'ı anlayamadım . istanbul temsilciliğinden istifa etmiş .
yahu beni temsilci yapmıyorlar diye başkana onca laf söylendi. sonrasında görüş ayrılıkları nedeniyle istifa.
ben çözemiyorum bazı şeyleri .