Trendyol 1.Lig | 18.Hafta | Bodrumspor 4-0 Giresunsporumuz
13-01-2024, 13:58, (This post was last modified: 14-01-2024, 18:12 by mvsr.)
Trendyol 1.Lig | 18.Hafta | Bodrumspor 4-0 Giresunsporumuz
[Image: 12201.gif]Bodrumspor - Giresunspor[Image: 605.gif]

Türkiye Trendyol 1.Lig 18. Hafta
13.01.2024
13:30

Bizi bu duruma düşürenlerin ABV.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
13-01-2024, 14:27,
RE: Trendyol 1.Lig | 18.Hafta | Bodrumspor - Giresunsporumuz
Herifler piknik yapıyor bizim ceza alanında
Reply
14-01-2024, 12:38,
RE: Trendyol 1.Lig | 18.Hafta | Bodrumspor - Giresunsporumuz
15 gündür kampta ne yaptı Serhat güller denen küme düşürme ustası?? tamam bende Man City performansı beklemiyordum ama insan bir dokunuş yapar be..Daha diri bir takım beklerken korneri olmayan orta sahayı geçemeyen rezil bir takım vardı..
Ama serhatin bir sucu da yok zaten kapasitesi belli onu getirip ona bu parayı veren zihniyet sorgulanmalı hesap vermeli
Derelili çotanak
Reply
17-01-2024, 13:27, (This post was last modified: 17-01-2024, 13:28 by sy200028.)
RE: Trendyol 1.Lig | 18.Hafta | Bodrumspor 4-0 Giresunsporumuz
Transfer tahtası açmaya çalışıyormuşuz. Hiç gerek yok transfer yapıp dünyanın borcunu yapıp yine düşeceğiz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
17-01-2024, 17:54,
sy200028 Wrote:Transfer tahtası açmaya çalışıyormuşuz. Hiç gerek yok transfer yapıp dünyanın borcunu yapıp yine düşeceğiz.

Kümede kalmak için değil, seneyi kurtarmak için borclar eritilmeli.
Reply
17-01-2024, 20:55,
Kampanyada yapılan bağışın ne kadarı kulübe ulaşmış bilgi var mı?
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
17-01-2024, 23:52,
yirmisekiz Wrote:
sy200028 Wrote:Transfer tahtası açmaya çalışıyormuşuz. Hiç gerek yok transfer yapıp dünyanın borcunu yapıp yine düşeceğiz.

Kümede kalmak için değil, seneyi kurtarmak için borclar eritilmeli.

Doğru diyorsun Giresunsporun kurtuluşu Samsun başkanı gibi paralı bir başkan lazım bize  cebinden para verecek. Diğer türlü çulsuz reklam peşinde koşanlarla zor bu işler. Taşıma su ile degirmeni çevirmeye çalışıyoruz. Azıcık parlayan futbolcuları satma hevesi, gece ve yardım kampanyaları ile olmaz bu işler. Ben en başından beri toplanan paranın amacının ne tahta açma nede borç silme gayesi ile yapıldığına inanmıyorum. Kesin içeride paraları kaldı onu alıp üstüne biraz cukka ile vedalaşacaklar.çünkü kulübe giren her para temlikli direkt borca kesiliyor cukka yapılamıyor kolay yolu gece yardım vs. Bizim kurtuluşumuz öncelikle eldeki iyi yada kötü bence ikinci lig için bizi ligde bırakabilecek bir kadroyu korumak yerine satma gayesi varsa bizim sonumuz amatör lig. Önce bu genç çocukları memnun edeceksin elde tutacaksın satmayacaksın gerekirse üç beş fazla vereceksin. Kurtuluş bu gençlerle olur. Üç beş sene bocalarız ama sonumuz kurtuluş olur. Öyle yada böyle düştük parayı doğru yere kullanmadıktan sonra hiç bir degeri yok toplanan para ile tahtayı açıp borçlulara borcunu vereceksen amenna tahtayı açıp 6 puanla transfer yapıp bütün alafları takıma doldurmanın lüzumu yok.Her gelen yardımla degirmeni çevirme derdinde verdiği parayı misli ile yerine koyma çabasında bir tane vasıflı başkan ve başkan adayı yok. Borç hep artıyor sorsan dünya kadar ödeme yapıldı. Bıraktıktan sonra onunda bir kuruş ödeme yapmadığı ortaya çıkıyor.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
18-01-2024, 14:56, (This post was last modified: 18-01-2024, 15:02 by Giresun28.)
Tahta her türlü açılıp son gün bile olsa 2.5 senelik bir plan yapılmalı Ygbs nin yaptığı gibi büyük kluplerden kiralık topcular toplanabilir yada bonservisinin yüzde 50 si istenebilir topçularada bu olan anlatilıp yapılabilir oynatıp gelişip üst liglere pazarlama bu sayede borç eritip geri dönebiliriz büyük klüplerde kiraladıkları topçularin oynatilmamasindan sikayetciyken bu fikre yanasabilirler bu sayede en azından 1.5 sene kalabikecek 10 topçu alınsa seneye alt ligde kalınabilir bu 10 topçuyada 3 4 abilik yaoacak yerli tskviyesiyle 14+bizim kadrodan faydalinilacak adamlarla harman bir olusum cikar ortaya para edecek topcularinda satılmasını doğru buluyorum bu arada örnek Çekdarı oynatsan ne sanki bir dosya kapasan kardır
Reply
19-01-2024, 14:54,
cukka olacaksa haram zıkkım olsun .
ancak giresun tarihinde ben görmedim böyle yardım canlı yayın falan.
şu canlı yayın durumu daha önce yapılsa çok sağlam para toplanırdı.
demekki nahid başkan'da çok güven verememiş.
her defasında sövdüğümüz eren çıktı feragat etti .
serhat hoca desen ne yapıyor anlamadım .
üstte arkadaşın dediği gibi en azından ısıran bir takım vardı .
çorum'u nasıl yendik bodrumu nasıl elimizden kaçırdık hatırlayın . şimdi iki pas yapamıyoruz .
Reply
19-01-2024, 21:41,
Size olumlu bir görüşümü söyleyeyim mi? Kadir itini (şu an oynanan çorum maçındaki tek golün baş mimari) elden çıkardıktan sonra bu gençler bence seneye ikinci ligden de düşer ama üçüncü ligde kalırız gibi görünüyor.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)