RE: Trendyol 1.Lig | 21.Hafta | Giresunsporumuz 0-0 Eyüpspor
Çocuklar büyük iş başardı aslında bu takım daha fazla puan alırdı ama elde kalanlara yapılmayan ödemeler yanlış yonetilen süreçler derken durum bu hale geldi. Başkan tahminen son kurşununu atacak o yüzden 5 yabancı deneyecek ama bence hata yapar bu takımın ligde kalmak için minimum 9 belkide 10 maç kazanması lazım bu da zor bence o yüzden bu riski almaktansa bence seneyede tahtaya 130 kilyon borç geleceğini varsayarak 13 15 yerli alınmalı. Düşüş bu sayede seneye kesilebilir 13 15 dememin sebebi Faruk ve Kadir seneye devam etmez o yüzden simdi 3 e 5 e bakmadan satılmalılar. Hüsamettine karşı çıkmam beğenmiyorum ama 2.5 sene sözleşme ver oynasın Mehmet Taşta boştaymış oda alınmalı bu adamlar aidiyeti olan yapiyi bilen adamlar bence Sahinde 150 200 e yollanmalı tavanı bu gibi çünkü. Erkan Ertugrul Anıl Fatih Furkan Enishan Alperen şu 7 ismin üstüne 5 6 sı Hüsam Taş gibi tecrubeli 13 yerli takviyesi yaparsak seneye problem yaşamayız yönetim bunu yapmalı. Ayrıca ben yerkerinde olsam Erkan ve Anilla zamlı yeni sözleşme imzalarım özellikle Erkanla çok iyi kaleci hatalı gol illaki yemiştir ama bu sene takımın puan aldigi her maçta net katkısı var zam yapılıp 2.5 sene minimum sözleşme verilmeli
|