semiko Wrote:basket takımına yapılanı biliyorsun.
onu yapan bu takıma neler yapmaz.
Aahhhh ah, bilmez miyim. Hala içimde yaradır o takım. Basketbol hastası biri olarak hayalerimin gerçekleşmiş haliydi. Masa hakemi olarak o takımın maçına çıkmayı hayal ederken, şimdi aynı salonda okul maçlarına çıkıyorum.
Neyse, konuya gelirsek; O takım desteklenmedi, engellendi ve kapanmak zorunda kaldı. Futbol takımı da şuan 2-3 sene içerisinde Bal'a doğru gidiyor zaten. Belki süre az daha uzayabilir ama sonuç belli. Herhangi bir Giresunspor'lu da kurtulup tekrar üst liglere çıkacağımıza dair umut var mı? yok. Yani basketbol takımına yapılanlar aynen yapıldı zaten ama tek fark, Giresunspor hadi benden bukadar diyip kapatacak konumda bir klüp değil. Oyüzden yavaş yavaş iniyor basamakları.
semiko Wrote:yahu bir adam çıkıpta demiyor borç şu gelirimiz bu bunu hedefliyoruz.
Aslında Nahid başkan ilk geldiğinde tam da bu minvalde bir toplantı yapmıştı. Hatta transfer yasağına karşı nasıl hamle yapacağını bile planlamıştı güya. Alt yapıya transfer yapıp orada düzenli oynatıp, 8 ay sonra A takım kadrosuna alabiliyormuşsun. Böyle de bir plandan bahsetmişti mesela. La lazım değildi yapacağın alt yapı transferi, kadroyu korumaya çalışsan yeter de artardı zaten beklemeden süper lig yapmaya. Ama hala anlam veremiyorum Nahid başkan, klübü almaktaki amacı neydi cidden çözemedim. Tek bir tane olsun olumlu icraati olmaz mı? Velhasıl, onu diyen var ama uygulayacak kimse yok.
semiko Wrote:al bak essski başkanla alakalı karar bile çıkmadı e şimdi noldu
Eski başkanla ilgili ne çıkabilir ki? Minareyi çalan kılıfını hazırlar elbet. Açıkça klübün parasını kendi zimmetine geçirecek kadar salak değil heralde. Mesela ne yapmış? Tamın galibiyet primlerinde kendine de pay çıkmış
Bunda yasa dışı bir durum var mı? Veyahut geçenler de ortaya çıkardi Barış Tüysüz.. Bir klüp müdürü almışlar ama maaşıydı diğer yan haklarıydı derken neredeyse klübün tapusunu vermişler. Belli ki klüpte fazla fazla gider gösterip paylaşacaklar. E şimdi klüp müdürünün maaşının fazla olması yasalara aykırı mı? hayır. Daha neler neler. Dibine kadar hırsızlık var ama hepside yasal.