2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
31-05-2024, 08:31,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
bursa da elini şıklatsan bir sürü firması var stadyum forma sponsordan geçilmez. başkan önderlik yaptı para koydu güven verdi. bizde bunu adam neden yapayım kafasında çünkü yemek ister vermek değil .
bugün gidelim sanayiye . yurt dışına drone yapan firma var giresunda. destek istersin anlaşmalar yaparsın . girsan var .
yurtdışına çıkmış inişdibi ( freşa ) var .
yani saymaya kalksan neler var. ama adam neden versin kardeşim gelen yiyor giden yiyor. önce biri kafasını sokacak sonra gelecek bunlar. ha bizde mehdi gelecek bizi kurtaracak diye bekliyoruz . store'den ara ara ürün alırım internet üzerinden sipariş numaraları hala aynı sayılarda . bazı şeyleri taraftara da söylemek lazım .
ama işte kısır döngü bir kıpırdanma olmayınca taraftar isteksiz . kamuoyu taraftardan bir kıpırdanma olmayınca yönetim beceriksiz.
bu böyle sürer gider.
o kadar süper lig de kaldık para geldi sponsorlar ayağımızı yorgana göre uzattık da be anasını satayım neden bu kadar borç var ben çözemedim.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by semiko - 31-05-2024, 08:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)