2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
31-05-2024, 13:28,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Bizde de var da adamları enayi yerine koyarsan salakmı adam sana para versin, bak bjk ye para yağması yapıyor adam .... saydığın firmalardan söğüşleme usulu değilde adam gibi gönül kazanırsan toplarsın parayı, valilik onaylı para topladık Smile para nerde babacımmm para diyebilen yok ... erolcana ev aldıkmı mesela Smile adam bize ilk fırsatta .ikini çıkardı abileri gibi ( şimdi kimse Giresun çocuğu muhabbetine girmesin, elin trabzonlusu bin kat daha Giresunlu bunların yanında) para toplama mevzunda adam güneş enerjisi projesi malzeme, para, % 25 ini getireyim yapalım dedi sonuç. Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım valla... hee bu arada Giresunspor store ürün koydu antreman üstü bunlar depodamıydı nerden geldi koyuldu acaba sezonda yoktu tedarikçiye borç var bildiğim kadarıyla malzeme vermiyordu bu iş ne iş ! almak isteyenlere ürün güzel daha böyle şeyler bulunmaz alın derim ' ben siyahını aldım diğeri rizespor gibi Smile
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by turkuaz_0628 - 31-05-2024, 13:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)