2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
31-05-2024, 14:27,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
123456 Wrote:Türk futbolunun, özellikle Anadolu futbolunun şirketleşme işine geçmesi lazım. Bu sene 3 takım çıktı bizim ligden. Kim çıktı Göztepe, Eyüp, Bodrum. 3 takımda A.Ş. Adanaspor öyle böyle A.Ş formatı ile süper lig görüp batmadan yolunda devam etti.

Çorumspor yılların 3. Lig takımı idi. Şimdi şirket statüsünde ilk senelerinde play offtan döndüler. Koca Kocaeli, Sakarya play offlarda elendi.

Bodrum çok güzel örnek zaten. Başkanlık üzerinden menajer soğüşü dönmediği için rakiplerinden daha mütevazi ama iyi bir takım olarak başardılar bu işi. Samet Yalçın, Süleyman Özdamar ile lige çıktı adamlar.

Giresunspor'u şu durumda alıp şirketleştirecek birisi olmaz zaten. Samsunspor bizimle benzer durumda iken çıktı şirketleşti. Ama Samsunspor bence başarılı bir şirket takımı örneği değil. Daha çok parası çok olan ama furboldan anlamayan bir ekolde başkanları var.

Bu girdaptan nasıl çıkılacak bilmiyorum yazacağım ama hepimiz biliyoruz aslında. Adım adım da o hepimizin aklından geçen akıbete doğru giriyoruz maalesef.

Şirketleşme falan çözüm değil süper ligi gören kendini birşey sanıyor tipik menajerlik grupları var onlara teslim olanda batıyor sen Bodrumspor güzel örnek diyorsun Bodrumun başkanı önceki Antalyaspor başkanı Eto ları PSG oyuncuları getiren adam Antalya batıyordu son 2 senede kurtardı tabi turizm ve sanayi kenti ayakta kaldı emin ol Bodrum da birşey olmaz. 

Bize gelince BAL ligini geçtim Giresun amatörü görmeyelim kafi Exclamation
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by heyulaanil28 - 31-05-2024, 14:27

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)