turkuaz_0628 Wrote:Dinleyenlere mantıklı gelmemiş
bu arada 26 fifa dosyası ile 1. sıradayız bu kadar dosya açılması çözülmesi yaklaşık 10 yıl sürer normal şartlarda tarih olduk çok uçuk kaçık bir mucize olmaz ise hayırlı olsun batlama çıkarsa isim değiştiririz Giresunspor FK ...
Olayın kendisi mantıksız zaten en başta? Giresunsporu bukadar sıkı takip eden biri olarak ne merak edip adamı araştırdım acaba kimmiş diye ne de toplantısını dinleme gereği duydum. Oysa normal şartlarda bir taraftarın heyecanlanmasi gerekmez mi şu durumda?
Düşünsene sen Almanya'da bile olsan şehrini memleketini çok seviyorsun takımının bu hallerde olmasını yediremiyorsun ve destek olmak istiyorsun. Peki bunun için 2 sene önce ortaya çıkıp şimdi harcayacağın paranın çeyreği ile süper ligde devam eden kısaca gayet güzel işleyen bir sistemi devam ettirir ve büyütürdün. Eğer birazcık olsun içinde Giresunspor diye bişey varsa haliyle takımın durumunu takip ediyor olursun. Süper ligde sahipsiz kaldığında ortada yoksun. Süper ligden düştü sahipsiz durumda yine yoksun. Artık tarih olmuş sayılır sadece arada formaliteden 2 ve 3.ligleri de oynaması gerekiyor durumda ortaya çık ve ben bu takımı kurtarıcam de. He knk he anladım.