'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
10-11-2013, 18:53,
RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
(04-11-2013, 21:42)yirmisekiz Wrote:
(04-11-2013, 16:22)mvsr Wrote: Giresunspor her ne kadar ifade ettiğin gibi ezikleri oynayan bir dernek pozisyonunda olsa bile potansiyeli yüksek bir kulüptür.Profesyonel düşünce ile bu potansiyeli kullanabilmek gerekliliğini yıllardır söylüyoruz zaten.
Giresunspor'un kurtuluş reçetesi belli.Bu reçete dahilinde lafa değil icraata gerek var.Bizden de icraatı gerçekleştirecek insan çıkmayacağına göre durmak yok sürünmeye devam.

Potansiyel taraftar destegi ise, tribun doldurmak ise potansiyel var dogru. Ama asıl lazım olan dedigin gibi profesyonel kafa potansiyeli bu sehrin insanında yok. Rize gibi bir sehrin takımı Super ligde yıllarca var oluyorsa. Dusup tekrar cıkabiliyorsa bu dedigim ozellige sahip olmalarından.

Taraftar desteği, futbolu seven insan sayısı, genç yeteneği v.s potansiyelden kastım bu.

Giresunspor'un başına gelen herkes ağlıyor.Dilenciliğe çıkıyor.Paramız yok kimse yardım etmiyor.Bir de mikrofon karşısına geçip bu işi Giresunspor sevdamızdan kabul ettik ve yapıyoruz deyip caka satıyorlar.Tezatlığın dik alası şu Giresun'un insanı.

Bugün iyi bir yöneticinin elinde Giresunspor para basan kurum haline dönüşür.İmkanı Giresunspor'dan çok daha kötü olan takımlar var ve bizden başarılılar.Madem ki paramız yok öze dönelim.Para yok deyip 2 yıldır 100'e yakın futbolcuyu getirdiler kulübe.Bu futbolcular 1 kilo hamsiye gelmedi herhalde buraya.

Kurduk mu tesis hayır.Hadi bıraktım tesisi antrenman sahamız yok daha doğru dürüst.Nasıl başarılı olacağız biz.Her yıl yeni baştan kadro kuruyoruz.Bir kerede bu hataya düşmeyelim ne olur.

Laf her zaman dönüp dolaşıp insan kalitesine geliyor.Misyon, vizyon lazım ilk önce.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - by mvsr - 10-11-2013, 18:53

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)