'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
21-05-2014, 12:46,
RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
(20-05-2014, 19:23)heyulaanil28 Wrote: ortalamamızın 3-5 bin olduğunu düşünmüyorum kombine alanların maç günü ortalamaya almıyorlar şu spor28 hesaplarına inanmayın biz c.tesi maçları hariç en kötü 8-9 binlere oynamışızdır her maçtada stad hemen hemen dolmuştur kale arkalarında sıkıntı olmuştur ligdeki duruma göre ortalamızda hiç bir aman 8-9 binden aşağı olmamıştır ben 3 ligde o kale arkasında koltuklar yokken oranın nasıl full çektiğini görmüşümdür ptt playoff potasında olduğumuz dönem full çekmişizdir bu iş havaya bakar artı fiyata bakar sen 30 bin kişilik stad yap kayserideki gibi biletleri 1 TL yap bakalım yetiyormu yetmiyormu artı ailesi olan modern stada bakıyor şimdi komşumuz orduda bizim gibi ortalamaya oynuyor bu sezon hatta kale arkaları çoğu maçta onların dolmadı ama adamlar stadı 32 binlik yapıyor dediğim gibi takımın havasına ve iyi fiyata çekiciliğe bakar.
Yok baba ya naptın sen 8-9 bin ben gurbetteyim ama orda 2011-12 13 yıllarında okurken ünide , o aralarda hiç o ortalama olmadı bana görede bu senenin başından itibaren 5 bini vurduğumuz çok nadir dirson pota haftaları hariç ..Ben 30 bininede karşı değilim ama şu taraftar profilinde 20 lik kutu gibi bi stad işimiz görür yeri gelsin bir koltuğa 2 kişi çıksın hınca hınc olsun şeklen büyüklük önemli değil benm görüşüm ....
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - by turkuaz_0628 - 21-05-2014, 12:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)