'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
12-07-2016, 00:03,
RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
İlk sayfada 2015 yilinda 35 bin kisilik uefa standartlarina uygun diye başlamış 20 bine düşmüş kapasite  Big Grin görünen o stad yapılacak ilçe takımlarına bile stad yapıldı haliyle bizede yapılacak bu başarı değil önceki yorumlarımda da söyledim kapasite az en az 30 bin olmalı diyeceksiniz mevcut stad doluyormu iyi modern yapı yaparsan herkesi cekersin misal ben üni'yi konyada okudum konyada hipodrum stada kimse gitmezdi 1 tl yaparlardi belediye anons yapardı kimse maca gitmezdi simdi ki stad da full çekiyorlar bana sorsanız konyaya 40 bin kisi gereksiz derdim ama iyi stad modern stad aileride cekiyorsun antepte 500 kisi maca gelmez 35 bin kişilik stad yapılıyor gebzeye bile 30 bin yapıldı kapasite az plakaya uygun olsun 28 bin olsun ileriyide düşünmek gerek stad yapılacak heryere yapıldı artık stad yapmak başarı değil önemli olan yapmış olmak için yapmamak gerek kalıcı yapıt yapmalı kapasitede buna uygun olmalı bir kere yapılacak adam gibi eser yapsınlar bu şehire
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - by heyulaanil28 - 12-07-2016, 00:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)