(27-01-2014, 00:18)maicon_28 Wrote: (27-01-2014, 00:12)heyulaanil28 Wrote: (27-01-2014, 00:08)maicon_28 Wrote: (27-01-2014, 00:03)heyulaanil28 Wrote: (26-01-2014, 23:57)maicon_28 Wrote: sen anlamamizlaktan mi geliyon yoksa anlamiyor musun
ben bana fb li yakistirmasi yaptigin icin asilsiz ithamda bulunma diyorum
yazdıklarından bu çıkıyor GS Türkiyenin en iğrenç camiası FB BJK kesin bu işleri yapmamıştır diyorsun bende alayı bu işleri yapmıştır diyorum o zaman o bu diye ayrım yapmıyacan alayı bu işleri yaptı Trabzon dahil Bruma olayı neki fındık fıstık kalır bunca yaşanmışlığın ve hala yaşananların yanında.
ahahaha komedisin ya
3 temmuz bir siyasi davadir. bjk ve fb yi sadece 3 temmuz davasinda koruyorum . sen hala diyosunki hepsi sike yapti ahahahahah
hala başa sardın 3 Temmuz siyasi dava flan değildir tapaleri okuduk herşey ortada 3 Temmuza siyasi dava diyenler 17 Aralık operasyonu içinde Milli iradeye müdahale dış güçlerin oyunu diyenlerin kafasıdır onca şike yapılcak siyasi dava bakanların oğlarının evlerinden ayakkabı kutularından para çıkacak ama milli aradaye darbe olacak yok ben sana diyorum hahahahahahahahaha ne komiksin sen genç
su sorunun cevabini versenen ahahah
savci butun maclarin sonucunu biliyoruz dedi
soyle dusun emniyet muduru olacak butun cinayetleri bilse cinayetlerin olmasinimi bekler yoksa suc ustu yakalarlar mi ahahah
yani neden suc ustu operasyon yapmadilar 12 hazirandan once sezonun bitmesinden 2 ay sonra yaptilar
bjk den hic bahsetmiom o daha da komik. i. akin macin adami olcakken sike yaptigi iddasiyla iceri atildi ahahahahahahah
herhalde şike tapelerine okumadın sen herhalde oku anlarsın ibrahim akın komik diyorsun kendi itiraf ettide içeri girdi yasayı meclise götürüp değiştirdiklerinde dışarıya çıktığında u dönüşü yaptı git iddanameyi tapalerdeki konuşmaları oku sonra beni niye itham ediyorsun diyorsun savunman herşeyi gösteriyor sen komik oluyorsun.