Yeni Sezon Formalarımız
14-09-2014, 14:06,
#61
RE: Yeni Sezon Formalarımız
en sonunda alip geri geldim ama deplasman formasi cok berbat renk olarak sevmedim. birde giresunda sahte yapilan formalar var cotanak arkasi 28 olan bunu neden takim böyle cikarmiyor bence gayet güzel yapilmis. Her Giresunlu en az 1 tane original forma almali 4 takimin formalarina 80-120 verenler acaba Giresunspor formasinin originalina neden veremiyorlar.
15-09-2014, 21:53,
#62
RE: Yeni Sezon Formalarımız
şu yeşil-siyah kötü bi renk giymelim şu formayı düz yeşil forma bundan daha güzel
02-01-2015, 22:39, (This post was last modified: 03-01-2015, 01:15 by genoa28.)
#63
RE: Yeni Sezon Formalarımız
store de yılbaşına özel formalar indirime girmişti facebook üzerinden mesaj attım geri cevap gelmedi en sonunda storeyi aradım ve damalı ve beyaz yatay çizgili formalardan birer adet aldım.

Formalar sene başına göre daha kaliteli , formalarda tüm reklam baskıları da yapılmış daha bi orjinal duruyor, şu sportive markalı Giresunspor montu da çok hoşuma gitti bi ara o'nu da alabiliriz, birde sene başına göre ürün çeşitliliği daha da fazlalaşmış sanırım bu da iyi bi durum.

bi ara İstanbul'a da açılacak deniyordu store sanırım o'nun da alt yapısı yapılıyor ki bence çok iyi olur, storenin facebook sayfasını takip ediyorum paylaşımların altına atılan mesajlara hiç cevap verilmiyor bu da özellikle Giresun dışında ki satışları tabii ki etkiliyor birde şu telefon numarası olayı storenin facebook sayfasında mevcut değil sanırım o da ayrı bi saçmalık.

ürün satışından sonra yazın siyah poşet veriliyordu şimdi özel poşet yaptırılmış bu bile artı sayılabilir store adına.

neyse yönetim iş yok diye ağlayıp sızlayacağına biraz reklam yapsa Giresun dışı ile de biraz ilgilense her türlü satış olur.
03-01-2015, 13:46,
#64
RE: Yeni Sezon Formalarımız
geçen sezon para yokken yönetim fındık forma atkı sms kampanyası takvim yaptırdı sattı uğraştı bu sene para durumu sponsor çokluğundan iyi iyi olmasınada bu sezon öyle şeyler yapılsa keşke dediğim tek şey takvim çıkartsalardı yine güzel olurdu...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)