2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
14-10-2014, 11:24,
#11
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
İmparator !
Lakaba bakar mısınız ?Kime göre neye göre.Yıl 2000 değil ağalar.Kendini geliştirememiş, kibirine ve banka hesaplarına değer katmış bir insandan imparator mu olur ?

Sistem.Futbolun sistemini yerine getirmek.Tek çıkar yol bu.Örnekle desteklemek istiyorum.Çekler de iki tane ülkemizde oynayan oyuncu var.Kadlec ve Tomas.Kulüp takımlarımız da yedekten ileri gidemezlerken milli takımların da ilk 11 çıkıp müthiş bir performans sergiliyorlar.
Letonya'da oynayan 2 oyuncunun kulübünün olmadığından bahsediliyor.Zira bu takımı yenmek için taktik tekniğe de ihtiyacın yok.İçler acısı halimizin ve konuşulacak pek fazla bir konu olmadığının kanıtı.

Türk futbolcusuna 2 lira ederken 10 lira verirsen halimiz bu olur.Birde bunun üzerine yarışmacı konumuna adam sokmaz, benim yerim garanti, iyi oynasam da beni almazlar düşüncesini kıramazsan ruh yok diye kıçımızı yırtarız.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-10-2014, 11:51,
#12
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
TFF yabancı sınırı koyarak türk futbolunun gelişeceğini sanıyor, 1 milyon etmeyen adam için 6 milyon isteniyor, elit liglerden kimse bu paraları bizim oyuncumuza vermez, Türk takımlarında oyuncular yatarak kendini geliştiremez, yabancı sınırı yerine lige transfer bütçe sınırı getirilmeli her takımın 50 milyon transfer bütçesi var gibi. Büyük takımlarda oynayan oyuncular takımlarında gösterdiği performansı Milli takımda göstermiyor, takımda sorumluluk alan yok.
14
Reply
14-10-2014, 18:13, (This post was last modified: 14-10-2014, 18:18 by kerasus.)
#13
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
o değilde dün akşam izlediğim letonya ile bizim giresunspor oynasa en en kötü ihtimalle 0-0 kalırdık. sabaha kadar oynasak kalemize gelemezlerdi. bizdede golcü olmadığı için 0-0 biterdi. onların defansta cacık kalecidede bi numara yok. dün akişam bilal gibi bizim abdülde uzxaktan bitane sallasa belki 1-0 kazanabilirdik bile. o derece güçsüz bir takımı yenemedik işte bizim milli takım. gerçi ne taraftarda ne oyuncularda milli ruhta burakmadılar, milli takım bile denemez ama ası öyle işte.

son bir eklemede yabancı sınırı saçmalığına. örneğin geçen hafta sonu royal halı gbb-anadolu efes basket maçında sahada bir ara 10 yabancı oyuncu vardı. düşünün artık o an sahadaki tüm oyuncular yabancı. bu sene yabancı sınırındaki düzenlemeyle 5 yabancıda aynı anda sahada olabiliyor. süper oldu bence. yıllardır kapasitesinin bir gram üstüne koymayıp yan gelip yatan oyuncular bundan sonra sırf yabancı kontenjaından dolayı bedavadan forma giyemeyecekler. ama görün bakın, sahadaki tüm oyuncular yabancı olabildiği halde bu sene efesten ne yetenekli oyuncular çıkacak. çünkü başlarında bu işin ustası var.
Reply
14-10-2014, 21:05,
#14
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
rezalet fatih hoca bence floryadan dışarı adım atmasın artık bu ilkel futbolla artık bu işler yürümüyor gazla aslanım koçuml bu işler yok artık anca gs de yer bu numaralar....
Reply
15-10-2014, 03:43,
#15
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
Bizim takımda kadro da zayıf bunu da artık kabullenmek lazım. Yurt dışında oynayan tek bir oyuncumuz var ki en iyi oyuncumuz pozisyonunda olan Arda, o da aslında iyi oynayan oturmuş bir takımda iş yapan bir oyucu. Bunun haricinde kayda değer bir isim yok, yurt dışında itibar görüp transfer edilecek futbolcu yok. Ortalıkta dönen parayla oyuncu kalitesi arasında bir tezat var. Oyuncu seçimlerinde de hep başka faktörler devrede. Aynı adam A takımındayken oynamazsa da kadroda, B takımına transfer olunca oynasa da kadroda yok. Tutturmuşlar bir dünya 3.sü Avrupa 4.sü yani fi tarihinde Macaristan da dünya 2.si olmuş, vakti zamanında Danimarka ve Yunanistan Avrupa şampiyonu oldular olaya böyle de bakmaz lazım.
Reply
03-09-2015, 12:20,
#16
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
Önce Letonya ardından Hollanda...
İki maçta en az 4 puan almamız lazım.Hollanda'ya yenilirsek 3.lük de zor olur.
Reply
04-09-2015, 12:14,
#17
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
Rakiplerin puan kaybettiği maçlarda Letonya'yı yine yenemedik.Çok etkili görünsek de son vuruşu yapacak oyuncun olmayınca bu sonuçlara katlanmak zorunda kalıyorsun.
Zayıf rakipler karşısın da aynı oyuncular da ısrar etmek mantıklı bir davranış olmuyor.Oynatıyorsun 90 dakika boyunca değiştirmiyorsun.Bu oyuncular 30 yaş sınırını geçti ve alternatifleri yok gibi bir şey.Çünkü yaratmıyoruz.18 takımlı ligde sadece bir takımı ihya etmek için bu harekete girişiliyorsa sonuç bu oluyor malesef.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
04-09-2015, 13:39,
#18
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
Adamların toplamda 3 golü var 2 si bize ,aldıkları 2 puan da bizden.Hadi diyelim 3. olduk play-offda yine eleniriz
Reply
06-09-2015, 13:01,
#19
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
Mehmet Demirkol'un güzel bir yazısı vardı.Hakan isminde bir gazetecinin Beşiktaş'lı bir oyuncu, ismini unuttum şimdi galiba Olcay'dı, 'Niye almıyorsunuz ?' sorusuna 'Tabi Hakan'da Beşiktaş'lı' diye cevap vermiş.Bu Hakan isminde ki gazeteci 'Tabi milli takım teknik direktörü de Galatasaray'lı' dese çok mu iyi olacak diye yazısı vardı.

Adamın yönettiği takım hiçbir varlık gösterememiş.Hatalarımızı düzeltme çabasına girişeceğimize abuk sabuk işlerle uğraşıyoruz.Zaten aldığı maaş ve takıma verdikleri tekrar tartışılmaya başladı.Defans yapmayı bir türlü öğrenemedik diye Hollanda maçı öncesi demeci var.O kadar parayı defans yapmayı öğret diye veriyorlar zaten sana.Arsız herif.

Hollanda maçı var bu akşam.Benim hiç umudum yok.Artık son viraj.Bir turnuva daha kaçıyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)