2. Hafta | Giresunsporumuz 0-1 AdanaDemirspor
15-09-2014, 22:01,
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
az çok ne ne dağil belli olmaya başladı ergün oynaması zor gibi ileride jones-abwo olur onur iyi ama iki maçtada kart görmesi tehlikeli yerini hakan çevik veya antona kaptırabilir eseri bu hafta görücez ismail dinlerin yerine bir hafta uğur aktaş denenebilir...
Reply
16-09-2014, 13:29,
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
(15-09-2014, 21:13)kral1234 Wrote: Alanyanin buldugu yamyam iki haftadir atiyor. Nasil buluyolar bunlari ya?
yabancı transferi öyle yapılır zaten. adı üstünde yabancı zaten. biz ise yabancı transferini türkiyede arıyoruz. agbetu zaten tr liglerinin kaşarı olmuş biriydi önce onu aldık. şuan kadrodaki üç yabancıda hep tr de oynamış oyuncular. ve hiçbiride başarılı olamamış oyuncular. yahu madem paran yoksa ozaman gidip araştıracak keşfedeceksin yabancı oyuncuyu. tamam senden on numara bi scout ekibi istemiyoruz, her ülkede her ligde bi ekibin olsun demiyoruz. ama hiç olmazsa şu alanyanın yapabildiğini bari yap. herifler fransa 2.liginden sağlam bi golcü bulmuşlar. bizim boş kaleye gol atamayan jones ise süper ligden geldi. sizce hangisi daha ucuzdur? fransa 2.ligindeki topçumu yoksa süper ligdekimi?
Reply
16-09-2014, 13:37, (This post was last modified: 16-09-2014, 13:37 by sokakbaşımeyhane.)
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
(15-09-2014, 22:01)ziza82 Wrote: az çok ne ne dağil belli olmaya başladı ergün oynaması zor gibi ileride jones-abwo olur onur iyi ama iki maçtada kart görmesi tehlikeli yerini hakan çevik veya antona kaptırabilir eseri bu hafta görücez ismail dinlerin yerine bir hafta uğur aktaş denenebilir...

Bence ismailin performansında bir sıkıntı yok daha iyi olacağını düşünüyorum sadece onur demirin kesilmesi kesinlikle gerekiyor..ayrıca tek umudum gökhan çakırın iyi çıkması ilk maçta kumaş var gibi gözüktü alicanla olmaz bu işler...
Derelili çotanak
Reply
17-09-2014, 01:10,
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
ergünle bu iş zor.. samsun maçında sahada yürüdü.topu kaptırdığı halde pres bile yapmadı.bu hafta ise ayağına top değmedi. 2 maçtır 10 kişi oynuyoruz..
Reply
17-09-2014, 10:43,
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
kadroda şu olmalıydı şu olmamalıydı diye devamlı eleştiriliyor mehmet hoca. eyvallah haklı yanlarıda var. ama aynı kadro samsun maçında deplasmanda rakibe sahayı dar etmedimi? şimdi 2. hafta o kadroyu değiştirse bu seferde neden çok güzel giden takımı değiştiriyosun diye eleştirilecek. ilk hafta takımın tek eksiği son vuruşları yapacak bitirici bi oyuncuydu. onun içinde tek umudumuz muriqiydi. onuda gördük zaten ads maçında cacık. bu maçta ise kötüydük ve hocada elbet görmüştür bazı eksikleri.

özelliklede sasvunma kısmında şu olmalıydı bu olmamalıydı gibi eleştiriler bence çok acımasız. koca 180 dk da sadece 3 pozisyon verdik rakiplere. ligin açık ara en ucuz kadrosuyla bukadar az pozisyon verdiysek sorun savunmada değildir bence. ha yediğimiz goldede savunmanın ikramıydı resmen o ayrı. onuda zaten hocanın gördüğünü sanıyorum.
Reply
18-09-2014, 00:14, (This post was last modified: 18-09-2014, 00:15 by yirmisekiz.)
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
Diger takimlara bakiyorum. Bizim takimi kuran bir cuval inciri berbat etmis. Butun takimlarda iyi veya kotu her bolgenin adami var. Bizdeki muhteremler herhalde hucum oyuncularinin defanslardan daha pahali oldugu gercegini kabul etmemisler ki stopere de 5 lira golcuye de 5 lira mantigiyla arka mercedes, on tofas bir takim cikti ortaya. Daha cok goruruz boyle 90 dk topu dovup de gol atamadigimiz maclari
Reply
18-09-2014, 00:34,
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
Bunun cevabını bulabilmiş değilim.10 numara pozisyonunda oyuncuya ihtiyacımız olduğunu bas bas bağırdık.Gol yollarında sıkıntılı bir sezon geçirebileceğimizi de söyledik.Teknik bilgiye sahip olmayan taraftar bunu görürken kulüp nasıl göremez anlayamıyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-09-2014, 09:26,
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
(18-09-2014, 00:34)mvsr Wrote: Bunun cevabını bulabilmiş değilim.10 numara pozisyonunda oyuncuya ihtiyacımız olduğunu bas bas bağırdık.Gol yollarında sıkıntılı bir sezon geçirebileceğimizi de söyledik.Teknik bilgiye sahip olmayan taraftar bunu görürken kulüp nasıl göremez anlayamıyorum.

CEVABINI BAŞKA YERDE ARAMAYA GEREK YOK...BOZBAĞDA SAKLI...ÇOK BİLİYORUM HAVALARI...
Derelili çotanak
Reply
18-09-2014, 09:55,
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
bozbağın transfer politikası çok basit. anlaşılmayacak bişey yok. oyuncu ararken belirlediği tek ama tek kriter ucuz veya bedava olması. yani öyle ucuz denk gelsin 8 tane kaleci 15 tane forvette alır diğer bölgeleri tamamende boş bırakabilirdi. yani oyuncunun mevkisi falan önemli değil. ucuz denk gelsinde özellikleri önemli değil. hal böyle oluncada demekki bedava oynayacak bi 10 numara bulamamış napsın? veya forvet oyuncuları para istiyorsa bozbağın suçu ne?

birde ciddi ciddi sorucam. bu bozbağ normalde ne iş yapar? hani sonuçta bi iş adamı falan değilmi? şu görüntüsüyle ticari zeka sıfır. işlek bi caddede bakkal versen 15 günde iflas ettirir yani. peki bukadar iş bilmezlikle nasıl ve ne iş yapıyor aklım almıyor vallahi.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)