Para saçan futbolcular(!)
22-10-2014, 16:47,
#1
Para saçan futbolcular(!)
Lütfen kulüp ismi anmadan değerlendiriniz.Spor ahlakı içerisinde olduğunu düşündüğüm bir video.
Bu oyuncular yüzünden vatandaş birbirine giriyor maçlardan sonra.

Sen kalk 1000 TL ile koca bir ayı geçirmeye çalış, ondan sonra bunlar yüzünden komşunla, bakkalınla, çakkalınla, sıra arkadaşınla papaz ol.Gördüğünüz üzere, heriflerin umurumda bile değiliz.

     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
23-10-2014, 08:33,
#2
RE: Para saçan futbolcular(!)
Engin'i dün gece Beyaz Tv'de gördüm. Az sonra diyip durdular, kapattım yattım. Bu adamların bu halleri bence çok anormal değil. En tehlikeli insan boş gezendir. Bunlar hem boşta hem de halen daha çok iyi para kazanıyor. Böyle iş sadece milli piyangoda olur ama bunlar sözleşmeyle garanti alıyor. Nasıl oluyor, çünkü kulüp yönetimleri amatör yani hobi olarak veya ricayla bir araya gelen insanlardan yönetim kurulu oluşuyor. Sorumluluk yok, yap sözleşmeyi geç git. Oynamayıp da çuvalla para kazanan futbolculardan bir onbir yapın, ligde de ilk 5'e girer.
Reply
23-10-2014, 16:39,
#3
RE: Para saçan futbolcular(!)
Futbolcular Türkiye`de astronomik paralar kazanıyorlar. İngiltere ve Almanya gibi futbol disiplininin olduğu ülkelerde bile bu kadar kolay para kazanılmaz. 2-3 senelik sözleşmeye imza at trilyonları götür senede 3-5 maç oynasan yeter sakatlıktı, kadro dışıydı vs. gerisini halledersin. Ülkenin önemli bir kısmı asgari ücret civarı ( 800 -1500 tl arası) bir civarda para kazanırken futbolcuların bu kadar para kazanması tamamen ülkenin durumunu özetliyor.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
23-10-2014, 16:49,
#4
RE: Para saçan futbolcular(!)
memlekette futbolcu olmak varmış yiğit 3 senedir top oynamıyor ama adam para götürüyor selçuk şahin,gs eski bir kaleci aykut vardı herhalde aydın gibi adamlar oturduğu yerden para alıyorlar alt liglere in ramazan durdu flan adamda futbolcu tipi var nede herşeyden önce yetenek para saçan olmaları para saçtığımız içinde çeklere,letonyalara yenilirsin.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
24-10-2014, 01:30,
#5
RE: Para saçan futbolcular(!)
Devre arasında kulüplerin isyan ettiği yabancı kuralına ayar çekeceklermiş.Büyük ihtimalle kaldıracaklar bu kuralı.O zaman göreceğim Türk futbolcusunu(!).
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
24-10-2014, 19:21,
#6
RE: Para saçan futbolcular(!)
(24-10-2014, 01:30)mvsr Wrote: Devre arasında kulüplerin isyan ettiği yabancı kuralına ayar çekeceklermiş.Büyük ihtimalle kaldıracaklar bu kuralı.O zaman göreceğim Türk futbolcusunu(!).

kaldıramazlar her kafadan gene ses çıkacak biz planımızı şöyle yaptık böyle yaptık diyecek yabancı sınırı sadece süper ligde kalkmamalı ptt,2 lig,3 lig de yabancı oynamalı amatör kümede yabancı oynat izin ver 3 ligde oynatma ne anlamı var altyapı meselesi ayrı kulüplere şart koyacaksın alt yapı yatırımı için bütçe tff kulüplere nasıl para cezası veriyorsa alt yapıya yatırım yapmayan kulubede ceza verecek bu işin kurtuluşu bu önce sınırı kaldırcaksın herkes değerini bilecek birbiriyle yarışacak sonra altyapı şartı koyacaksın.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
25-10-2014, 21:15,
#7
RE: Para saçan futbolcular(!)
bu pezevenklerin götünü kaldırırsanız böyle olur bunlar ne top oynuyoda bu paraları alıyolar artık türkiyede yıllık peşinatlar eğer kadro dışı falan veya sakatlık olursa %50 daha az verilmesi lazım ayrıca maç başı sisteme yeni bi düzenleme lazım...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)