Taktik futbolu
31-10-2014, 18:01,
#1
Taktik futbolu
İyi futbolcudan önce iyi bir teknik direktör mü sorusunu sorduran futbol takımları.Futbolun her şeyden önce sisteme ve taktiğe dayalı olduğunu gösteren maçlar.
Futbol artık tek düzelikten çıktı.Verileri kullanan, sistem geliştirenlerin kazandığı bir oyun haline dönüştü.

İlk maç Almanya liginde.4 pas da golü buluyorlar.Sistemleri ve taktikleri alışılmışın dışında.

http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/a...uyor-59231

İnter kendi sahasında oynuyor.Rakip Cagliari.Bugüne kadar görülmemiş taktik ile oyuna başlıyor rakip takım.Sonuç ise tam istedikleri gibi İnter 1-4 Cagliari.Taktik ise 0-2-8.

http://www.izlesene.com/video/cagliari-i...di/7789386
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-11-2014, 11:03,
#2
RE: Taktik futbolu
Rutinin dışına çıkan sonuç almış. Smile İşin özeti, tüm takım sporlarında sporcu yapısına uygun olan doğru dizilişle sahaya çıkan takım başarılı olur. İlle 4lü savunma yapalım, daima 3lü hücum hattıyla oynarım vs. bu şekilde takılıp kalanlar başarısızlığa mahkum.
Reply
06-11-2014, 16:59,
#3
RE: Taktik futbolu
takımda iş yoksa yeteneksiz adam çoksa ne oynarsan oyna gerisi hikaye...
Derelili çotanak
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)